Neler Yeni

2018 X-TRAİL alınır mı ?

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
956
İsim
Semi kaan Çakır
7 kişilik bi araba zorunluysa cok sınırlı sayıda seçenek var.
Onun dışında geniş suv arıyorsan
Skoda kodiaq / Kia sportage / Vw tiguan bak diğer marka modellere bakmana gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sportage o saydığın 3 modelden de büyük.
Mesaj otomatik birleştirildi:

7kişilik arac bakan birine hatchbackden bozma suvcuk önermek ne kadar mantıklı.
T-roc şoförün arkasına herhangi bi 180boylarında erkek otursun rahat edemiyor
7 kişilik zorunlu değil ama olursa güzel olur , kodiaq çok güzel ama cam tavan gibi isteklerimi karşılayan ve km si 110k civarı olanlarda fiyat bütçemi aşıyor. tiguan 1.4tsı comfortline buldum bütçe dahilinde ancak babam pek sıcak bakmadı (ortak kullanılacak) sportage olarak yukarda 2 link bıraktım onlara bakabilirmisiniz ?

eneskaya6

80+ Silver
7 kişilik zorunlu değil ama olursa güzel olur , kodiaq çok güzel ama cam tavan gibi isteklerimi karşılayan ve km si 110k civarı olanlarda fiyat bütçemi aşıyor. tiguan 1.4tsı comfortline buldum bütçe dahilinde ancak babam pek sıcak bakmadı (ortak kullanılacak) sportage olarak yukarda 2 link bıraktım onlara bakabilirmisiniz ?
Sportage kesinlikle tavsiye ederim hem konforlu hem arkası cok genis bi arac.
İlanda ki arac icin 2-3 sene de biraz fazla km yapmış ama ona göre bi fiyat yazmış ve kazası yok.
Burada önemli olan bakımları kac km de bi yapılmış onu sorgulayın servis gecmisi ne durumda. Eski kasasına hic bakma bence almisken yeni kasasını al

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
956
İsim
Semi kaan Çakır
Sportage kesinlikle tavsiye ederim hem konforlu hem arkası cok genis bi arac.
İlanda ki arac icin 2-3 sene de biraz fazla km yapmış ama ona göre bi fiyat yazmış ve kazası yok.
Burada önemli olan bakımları kac km de bi yapılmış onu sorgulayın servis gecmisi ne durumda. Eski kasasına hic bakma bence almisken yeni kasasını al
aktif olarak 2014 sportage kullanıyorum , consept plus . bu aracın elimdekinden tek eksiği ön park sensörü , otomatik park birde koltuk ısıtma . park sensörü serviste taktırılır diğerleri de pek gerek yok gibi zaten bu araçta fazlaları var. elimdeki satılsın bu kasaya yöneleceğim , teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,465
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom