Yasal değil diyorum anlamıyor musun?Eski telefonumun numarasını kayıt ettiriyorum. Bundan kime ne ? Ben Almanya'dan buraya yerleştim mesela , telefonumu kullanamayacak mıyım ? Saçma saçma konuşmayın.
Yasal değil diyorum anlamıyor musun?Eski telefonumun numarasını kayıt ettiriyorum. Bundan kime ne ? Ben Almanya'dan buraya yerleştim mesela , telefonumu kullanamayacak mıyım ? Saçma saçma konuşmayın.
Tamamdır hocam. Konu sanırsam çözüldü.Eski bir telefonum var. Onun IMEI'sini attırayım diyorum. 2000 TL verecek olsam üstüne 300-500 ekler minimum bir Xiaomi Redmi Note 8 falan alırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eski telefonumun numarasını kayıt ettiriyorum. Bundan kime ne ? Ben Almanya'dan buraya yerleştim mesela , telefonumu kullanamayacak mıyım ? Saçma saçma konuşmayın.
O durum senin yaşadığın durumla farklı yalnız xd.Ben Almanya'dan buraya yerleştim mesela , telefonumu kullanamayacak mıyım ?
Devlete 2K vereceğime kendim eski telefonumun kimliğini tamamen bana ait olan her şeyiyle beraber bedavaya çakarım. Yasal bir tarafı yok ama illegal bir tarafta göremiyorum burada ?Yasal değil diyorum anlamıyor musun?
İllegal = yasadışı? Sana daha da bir şey demiyorum.Devlete 2K vereceğime kendim eski telefonumun kimliğini tamamen bana ait olan her şeyiyle beraber bedavaya çakarım. Yasal bir tarafı yok ama illegal bir tarafta göremiyorum burada ?
Yasal değil ancak illegal bir taraf da göremiyorum diyorsun, illegal zaten yasadışı demek.
İyice saçmaladın, umarım yakalanırsın da cezasını çekersin.Kimseye zararı olmadan kendi işimi yapıyorum. 3.5 IQ eleman çıkıp "Öyle YApaMAzsın YasAL DeğİL HöğğÜ" diyor.
Cümleyi karıştırmışım demek. Onu geçte bence sen demek istediğimi anladın.Yasal değil ancak illegal bir taraf da göremiyorum diyorsun, illegal zaten yasadışı demek.
İllegal.Sen ilk aldığında İMEİ'yi 500TL verip mi kaydettin. Yoksa illegal şekilde mi yaptın?
Pasaport'a kayıt ederse yasal.Yine yasal olmuyor
Uyuşturucu kullanarak da sadece kendini etkiliyorsun ama bunun da bir cezası var, değil mi? Kanunlar var bu ülkede, sen ise aykırı gelip seni uyaranlara ise 3.5 IQ diyorsun, hayırlı işler.İyice saçmaladın, umarım yakalanırsın da cezasını çekersin.