ayrıca canlı dersler genellikle çok sıkıcı geçiyor ben telefondan bağlanıp laptopdan video izliyorumOkullarda sınav olucakmışız ne saçma bir karar biz canlı derslerden bir şey anlayamıyoruz ki
arkada açık ben csgo oynuyorum dükkanda yım zaten çalışıyorum daayrıca canlı dersler genellikle çok sıkıcı geçiyor ben telefondan bağlanıp laptopdan video izliyorum
dün biyolojide video izlerken beni seçti bana soru sordu bende hocam adı aklıma gelmedi biliyorum ama unuttum dedim hoca eksiyi bastı
aynen öyle hocalar da isteksiz anlatıyor bana göre hani 30 dakika bitsin de kurtulayım gibisinden anlatıyorlarayrıca canlı dersler genellikle çok sıkıcı geçiyor ben telefondan bağlanıp laptopdan video izliyorum
dün biyolojide video izlerken beni seçti bana soru sordu bende hocam adı aklıma gelmedi biliyorum ama unuttum dedim hoca eksiyi bastı
Lisede mevcut ortaokulda sanmıyorum.Gerçekten merak ediyorum bu eğitimle sınıfta kalma olucakmı sınavlar kasımın ilk haftası başlıyormuş ne yapacağız ?
Sınıfta kalma dediniz hocam Evrende sadece lise mevcut değil.Ortaokul ne alaka hocam ?
ben birdaha biyolojiye katılmam çünkü katılmayan birçok kişi var ve onlar sayılmıyor +- listesinearkada açık ben csgo oynuyorum dükkanda yım zaten çalışıyorum da