Neler Yeni

2020 Netflix'in Abone Sayısı 15.8 Milyon Arttı!

FatihSn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
FATİH SUNA
Koronavirüs salgını sebebiyle dışarıya çıkmak zorunda olmayan insanlar dışında herkes evlerinde. Bu sıkıcı ve bunaltıcı günlerde karantina da zaman geçmek bilmiyor hal böyle olunca Netflix benzeri platformlar ön plana çıkıyor.

Son açıklanan istatistik ile de bu durum kesinlik kazandı diyebiliriz. Açıklanan son rapora göre 2020'nin ilk çeyreğinde, Netflix'in abone sayısı 15.8 milyon artmış. Geçtiğimiz günlerde de Netflix, Disney'i piyasa değeri olarak geride bırakmıştı.

Netflix'in bu süreçte iyi bir şekilde çalıştığını sanırım söyleyebiliriz. Öğretmenler için belgeselleri ücretsiz bir şekilde yayınladılar

1587641864001.png

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Corona en çok bunlara yaradı

Death Mark

80+ Bronze
Çakallara bak her ay 30-42 TL kesmeye devam etsinler.
İçerik kıtlığı yetmiyormuş gibi ödeme yapmış olan kullanıcılarına 1 aylık hediye tarife sunsalar batacaklar herhalde.
Bir kaç gün içinde bir dizi için kullanıyordum. İnternette bulduğum zaman gerek bile kalmadı.

FatihSn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
FATİH SUNA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Corona en çok bunlara yaradı
ayn
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çakallara bak her ay 30-42 TL kesmeye devam etsinler.
İçerik kıtlığı yetmiyormuş gibi ödeme yapmış olan kullanıcılarına 1 aylık hediye tarife sunsalar batacaklar herhalde.
Bir kaç gün içinde bir dizi için kullanıyordum. İnternette bulduğum zaman gerek bile kalmadı.
dogru haklısın kardeşim birde lgbt olayları canımı sıktı abonelikten çıktım bende la casa da papel de bile gay sahneleri vardı midem bulanıyor artık

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
İnternette bulduğum zaman gerek bile kalmadı.
Dostum bi kere bu internette bulma olayı birincisi korsana giriyor, ikincisi etik bir davranış değil, üçüncüsü cehennem bileti kazanıyorsun çünkü o filmler için yıllarca uğraşan yüzlerce insanın hakkına girmiş oluyorsun.

Bu arada içerik kıtlığı olarak yüzde yüz haklısın, Turkcell TV+ ın içerikleri Netflix den daha iyiydi resmen.

Bunun yanında LGBT var yhaaaaaa diye iğrendiğinizi söylüyorsunuz ama içinde LGBT bulunmayan baya bir içerik var içeride; siz sırf insanlar o dizileri o filmleri izliyor diye izlerseniz, içeride kaliteli bir içerik var mı diye aramaya çıkmazsanız sürekli eşcinsel görüntülere maruz kalmaya devam ederseniz. İnsanların poh pohladığı ya da anasayfadan hiç düşmeyen içerdikleri izlemeye bıraktığınız zaman zaten anlayacaksınız ne dediğimi.
Zornhub da eşcinsel kategorisine girip "yaaa bura full eşcinsel yaow" demeye benziyor sizin yaptığımız şey.

Bunun yanında ben yok LGBT yok LGBT+ falan pek sevdiğim şeyler değil, muhafazakar bir insan falan da değilim.

FatihSn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
FATİH SUNA
Dostum bi kere bu internette bulma olayı birincisi korsana giriyor, ikincisi etik bir davranış değil, üçüncüsü cehennem bileti kazanıyorsun çünkü o filmler için yıllarca uğraşan yüzlerce insanın hakkına girmiş oluyorsun.

Bu arada içerik kıtlığı olarak yüzde yüz haklısın, Turkcell TV+ ın içerikleri Netflix den daha iyiydi resmen.

Bunun yanında LGBT var yhaaaaaa diye iğrendiğinizi söylüyorsunuz ama içinde LGBT bulunmayan baya bir içerik var içeride; siz sırf insanlar o dizileri o filmleri izliyor diye izlerseniz, içeride kaliteli bir içerik var mı diye aramaya çıkmazsanız sürekli eşcinsel görüntülere maruz kalmaya devam ederseniz. İnsanların poh pohladığı ya da anasayfadan hiç düşmeyen içerdikleri izlemeye bıraktığınız zaman zaten anlayacaksınız ne dediğimi.
Zornhub da eşcinsel kategorisine girip "yaaa bura full eşcinsel yaow" demeye benziyor sizin yaptığımız şey.

Bunun yanında ben yok LGBT yok LGBT+ falan pek sevdiğim şeyler değil, muhafazakar bir insan falan da değilim.
Aslında bu perspektiften bakınca söylediklerin mantıklı yani lgbt ya da cinsel içerikler senin tercihin ister izle ister izleme netfilxide çok güzel belgesellerde var filmlerde sahneleride atlayabilrsin

Death Mark

80+ Bronze

İçerik kıtlığı her platformda var.
Ne yapayım? İzlemek istediğim her dizi film için ayrı ayrı onlara 30-40 lira mı harcayım?
Ayrıca corana virüsten dolayı iş yapamayanlardan biri de benim.

FatihSn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
FATİH SUNA
İçerik kıtlığı her platformda var.
Ne yapayım? İzlemek istediğim her dizi film için ayrı ayrı onlara 30-40 lira mı harcayım?
Ayrıca corana virüsten dolayı iş yapamayanlardan biri de benim.
içerik kıtlığı bu ay giderilecek gibi

Death Mark

80+ Bronze
içerik kıtlığı bu ay giderilecek gibi
:D
Hahaahah netflix parasını o kadar harcamayacak. 5 sene önce çıkan filmleri daha yeni ekliyorlar. Bu zihniyetle milleti kandırmaya devam ediyorlar.
Aslında bu perspektiften bakınca söylediklerin mantıklı yani lgbt ya da cinsel içerikler senin tercihin ister izle ister izleme netfilxide çok güzel belgesellerde var filmlerde sahneleride atlayabilrsin
Cinsellik konusu diziden diziye göre değişiyor. Yapımcılar dikkat çekmek için bu konuları vurgulayarak anlatmaya çalışıyorlar. Bize de o kısımları hızlıca geçmek kalıyor.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Ohhhh paraaaaaaaaaaa

FatihSn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
FATİH SUNA
:D
Hahaahah netflix parasını o kadar harcamayacak. 5 sene önce çıkan filmleri daha yeni ekliyorlar. Bu zihniyetle milleti kandırmaya devam ediyorlar.

Cinsellik konusu diziden diziye göre değişiyor. Yapımcılar dikkat çekmek için bu konuları vurgulayarak anlatmaya çalışıyorlar. Bize de o kısımları hızlıca geçmek kalıyor.
algı operasyonu işte önce biz kızıyoruz sonra alıştırırıyorlar ve normalleşiyor düne kadar anamızın babamızın önönde öpüşme sahnesi izleyemezdik şimdi ise...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,068
Üyeler
166,687
Son üye
Xryna
Top Bottom