Neler Yeni

2020 yılında İphone x alınır mı ?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
İphone x almayı planlıyorum maalesef 2. el alacağım pil sağlıklarına baktığımda 88-91 arası gidip geliyor genelde sorunsuz cihaz bakıyorum 2-3 kullanırım en kötü kardeşime satar başka telefona geçerim ios cihaz kullandım yabancılık çekmeyeceğimi düşünüyorum alınır mı

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Eğer boyutu önemli değilse SE modeline bakın, donanım olarak gayet yarışır düzeyde.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Bekle RTX 3090 al(!)

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer boyutu önemli değilse SE modeline bakın, donanım olarak gayet yarışır düzeyde.
hocam kasa istemiyorum ya iphone x i daha çok beğeniyorum bütçeme göre iyi gibi duruyor

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
hocam kasa istemiyorum ya iphone x i daha çok beğeniyorum bütçeme göre iyi gibi duruyor
Bilmiyorum iPhone X o kadar güzel telefon sayılmaz, donanım olarak en üst seviye olsa da 2. el almanı tavsiye etmem ama temiz bulursan al.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Ben 1.5 sene önce 2. el 7 Plus aldım. Hala telefon ilk günkü gibi. Yani hala alınabilir. En düşük 7 modeli alınabilir. Ama tabi para varsa daha yeni modeller öneririm. Kendi tercihim olarak büyük telefonlar çok hoşuma gidiyor. X olmazsa 8 Plus da öneririm.

Barneystinson

80+ Silver

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Bilmiyorum iPhone X o kadar güzel telefon sayılmaz, donanım olarak en üst seviye olsa da 2. el almanı tavsiye etmem ama temiz bulursan al.
ben artık çerçeveden kurtulma taraftarıyım birde baya temiz ürünler bakıyorum ne kozmetik ne yazılım ne donanımsal hatası olmasını istemediğim için çok ince detaylara bile bakıyorum 3.9-4k arası istediğim telefonlara yakın buluyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam ironi yaptı zaten

İphone>anndroid
bu kişiden kişiye değişir ben android özgürlüğünü seviyorum ama kullandığım telefon artık bıktırdı marka sahibi akrabam olduğı için bedavaya vermişti ihtiyacım vardı şimdi stabiliteye geçmek için para vericem

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
iPhone 11 alırdım yerinde olsam. Ya da Xr.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Ben 1.5 sene önce 2. el 7 Plus aldım. Hala telefon ilk günkü gibi. Yani hala alınabilir. En düşük 7 modeli alınabilir. Ama tabi para varsa daha yeni modeller öneririm. Kendi tercihim olarak büyük telefonlar çok hoşuma gidiyor. X olmazsa 8 Plus da öneririm.
hocam bende ilk önce parmak izli alacaktım ama artık biraz daha yeni çerçeve istiyorum

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
İphone x almayı planlıyorum maalesef 2. el alacağım pil sağlıklarına baktığımda 88-91 arası gidip geliyor genelde sorunsuz cihaz bakıyorum 2-3 kullanırım en kötü kardeşime satar başka telefona geçerim ios cihaz kullandım yabancılık çekmeyeceğimi düşünüyorum alınır mı
Ben ikinci el telefon olayına sıcak bakmayan biriyim çünkü saatli bomba gibi Imei çalıntı olabilir klonlanmış olabilir gibi gibi sorunlar ciddi problem Iphone 12 nin gelmesine bu kadar az vakit var iken Iphone 10 almamalısın diye düşünüyorum çok çok uygun geldiyse güveniyorsan sen bilirsin.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
iPhone 11 alırdım yerinde olsam. Ya da Xr.
hocam x biraz daha uyguna geliyor xr tek kamera ve ekran bakımında biraz üzüyor herkese göre değişir değişir ama ben xr beğenmiyorum inan bütçen olsa direk 11 alırım ama x alsam 2 sene üzmez demi

Ben ikinci el telefon olayına sıcak bakmayan biriyim çünkü saatli bomba gibi Imei çalıntı olabilir klonlanmış olabilir gibi gibi sorunlar ciddi problem Iphone 12 nin gelmesine bu kadar az vakit var iken Iphone 10 almamalısın diye düşünüyorum çok çok uygun geldiyse güveniyorsan sen bilirsin.
hocam çok doğru söylüyorsun saatli bomba gibiler ama ben en ince detayına kadar araştırıyorum biliyorum eski kaldı ama piyasada uygun iphone diyen geçen modelden bile nerseyse 2k daha ucuza alabiliyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Top Bottom