Furkan1461
80+ Silver
James amcanın eşeği yine inatçı gel(e)medi bu yüzdenkazıkmung ama kingston dedim A2000 çok güzel diye. Bu arada neden James Donkey yok?
James amcanın eşeği yine inatçı gel(e)medi bu yüzdenkazıkmung ama kingston dedim A2000 çok güzel diye. Bu arada neden James Donkey yok?
Patriot Vpr100XPG nin Rgb m.2 leri yüzünden ona verdim. Performans konusunda zaten kafa kafaya samsungla. Bişey sorucam Xpg ve Aorus dışında rgb m.2 üreten varmı
S40G'nin ısınma sorunu var.XPG nin Rgb m.2 leri yüzünden ona verdim. Performans konusunda zaten kafa kafaya samsungla. Bişey sorucam Xpg ve Aorus dışında rgb m.2 üreten varmı
Kesinlikle SamsungDonanım Arşivi Forum, 2020 yılının EN BAŞARILI SSD markasını seçiyor! Sizce 2020 yılında en başarılı SSD markası kim oldu? Her markanın geniş bir ürün yelpazesi vardır lütfen tüm ürünleri göz önüne alarak değerlendirmenizi yapın tek bir ürün ile değerlendirmeyin!
Oylamanın sonucuna göre kazanan markaya DA Forum adına ödül verilecektir. Herkesi oylamaya bekliyoruz.
!YORUMLARDA ÜYELERİ MANİPÜLE EDECEK YORUM YAPILMASI KESİNLİKLE YASAKTIR!
NOT: Ankete ülkemizde de bulunan GLOBAL markalar eklenmiştir. Marka sıralaması alfabetik sıraya göre yapılmıştır.
Burda fikir dışında nasil bir manipüle olabilir pekiİnsanların kendi fikirleri diğer insanları neden manipüle etsin ki ?
Sırf Burst için Patriot demiştir Patriot işaretleyenlerin %95'i .Donanım Arşivi Forum, 2020 yılının EN BAŞARILI SSD markasını seçiyor! Sizce 2020 yılında en başarılı SSD markası kim oldu? Her markanın geniş bir ürün yelpazesi vardır lütfen tüm ürünleri göz önüne alarak değerlendirmenizi yapın tek bir ürün ile değerlendirmeyin!
Oylamanın sonucuna göre kazanan markaya DA Forum adına ödül verilecektir. Herkesi oylamaya bekliyoruz.
NOT: Ankete ülkemizde de bulunan GLOBAL markalar eklenmiştir. Marka sıralaması alfabetik sıraya göre yapılmıştır.
Toshiba ise en başarısızıydı bana kalırsa. Bir sürü sorunlu SSD'leri var. Daha önce sorunlu olduğu bilinen bir SSD'nin aynısının ismini değiştirip satmaları (TR200->Kioxia Exceria/RC500->Kioxia Exceria M2) da bana kalırsa ilk elenecek marka olmalarına sebep oluyor.Donanım Arşivi Forum, 2020 yılının EN BAŞARILI SSD markasını seçiyor! Sizce 2020 yılında en başarılı SSD markası kim oldu? Her markanın geniş bir ürün yelpazesi vardır lütfen tüm ürünleri göz önüne alarak değerlendirmenizi yapın tek bir ürün ile değerlendirmeyin!
Sen ssd den anlamazsın sen şusun bu sun cahil vs vsBurda fikir dışında nasil bir manipüle olabilir peki
James Donkey LE serisini unutmayalımToshiba ise en başarısızıydı bana kalırsa.