Neler Yeni

2021 de S9 Plus Alınır mı ?

By.yzci61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet YAZICI
Bütçe
2500
2021 yılında s9 plus alınır mı?
Çok oyun oynayan yada telefonu zorlayan birisi değilim. Iphone 6s plus um vardı satıp almayı planlıyorum sizce alınır mı ?
S9 plus fiyatı 2000~ 2500

Reindi

80+ Silver
Çok oyun oynayan yada telefonu zorlayan birisi değilim. Iphone 6s plus um vardı satıp almayı planlıyorum sizce alınır mı ?
kalsın iphone bence samsung bir zaman sonra yavaşlıyor sen bilirsin ama ben iphonenun yüksek modellerine bakardım

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Tamamen sana kalmış bir şey. Ekran deneyimi çok iyi. Samsung telefonlarda panel konusunda çok iyi. Oyun oynamıyorum diyorsan sana İphonden geçtiğine deyecektir. Şarj olayı iphone 6s plustan iyi gider ama o şekilde de bariz bir fark bekleme ama ekran ve kamera deneyiminde hissedersin. Tabi temiz bulabilirsen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamen sana kalmış bir şey. Ekran deneyimi çok iyi. Samsung telefonlarda panel konusunda çok iyi. Oyun oynamıyorum diyorsan sana İphonden geçtiğine deyecektir. Şarj olayı iphone 6s plustan iyi gider ama o şekilde de bariz bir fark bekleme ama ekran ve kamera deneyiminde hissedersin. Tabi temiz bulabilirsen
Şahsen kardeşime Xiaomi Redmi Note 7 den Samsung Galaxy Note 8 (SD 835) li versiyonuna geçtik ve hemen peşine batarya değiştirdik iyi ki de geçtik duyoruz. SD versiyonu olması ve ekran deneyimi kesinlikle çok iyi. 2K canavar

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,779
İsim
Yavuz
Guncel telefonlar tercih edin.

By.yzci61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet YAZICI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kalsın iphone bence samsung bir zaman sonra yavaşlıyor sen bilirsin ama ben iphonenun yüksek modellerine bakardım
Iphone de bazı sorunlara rastladım ve uzun zaman sonra androide samsung ile geçmek istiyorum

Şahsen kardeşime Xiaomi Redmi Note 7 den Samsung Galaxy Note 8 (SD 835) li versiyonuna geçtik ve hemen peşine batarya değiştirdik iyi ki de geçtik duyoruz. SD versiyonu olması ve ekran deneyimi kesinlikle çok iyi. 2K canavar
Oyun konusunda max haftada 1 saat pubg atarım oda çok nadir. Zaten telefonla uğraşma vaktim olmuyor. Benim için ekranı ve bataryası önemli. YouTube de vidéo fin izlerken sürekli şarjda tutmak zorunda kalıyorum iphone yi ve ekran da küçük geliyor

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Iphone de bazı sorunlara rastladım ve uzun zaman sonra androide samsung ile geçmek istiyorum

Oyun konusunda max haftada 1 saat PUBG atarım oda çok nadir. Zaten telefonla uğraşma vaktim olmuyor. Benim için ekranı ve bataryası önemli. YouTube de vidéo fin izlerken sürekli şarjda tutmak zorunda kalıyorum iphone yi ve ekran da küçük geliyor
Samsung un Exynos işlemcileri hakkında yorum yapamam. Ama duyduğum kadarıyla iyiler ama çok güç tüketiyrlar debiliyor gerisi hakkında yorum yapamam

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bekir Baren Yılmaz
S7 kullaniyorum 5 yillik olmasina ragmen guncel oyunlari araliksiz oynatiyor seyir keyfi cok yuksek zevkli tek konusu batarya 5 yildir degismediginden 5 saat anca dayaniyo birde isinmasi seni uzer şuanda ayni paraya telefonlardan daha yuksek performans sunar surum eski kaldigi icin belki bazi oyunlari desteklemez ama pubg oynicaksan sana cok yuksek fps degerleri verir 5 yillik olmasina ragmen lolde 60 fps aliyorum game launcher ile her türlü uygulamayi sorunsuz acdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,425
Üyeler
168,442
Son üye
Fabio Luciano
Top Bottom