mamusk
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 597
- İsim
- Muhammet Sadık Ceyhan
Evet bitirdim.
Fakat ben Witcher 2 nin renklerini çok sevmiyorum baya koyu bir havası var, şahsen beni biraz sıktı.
Yani grafikler 10 yıl önce çıkmasına rağmen hala sizi üzmüyor,hala iyi.
Aslında haklı olabilirler;
Çünkü oyunun atlama zıplama bir kapıdan girme gibi çok basit olan mekanikleri zorlaştırıyor, birde önceden böyle çok güzel bir oyun oynadıysanız
benim gibi (Witcher 3 oynadım öncesinde) gerçekten bune abi diyorsunuz ilk başlarda,ama şöyle biraz oynayınca açılıyorsunuz oyunun içine kaptırıyorsunuz
kendinizi mekanik vb unutuyorsunuz.
Ha birde oyunda zıplama yok,baya space e basınca zıplamıyor,şahsen ben oyunlarda zıplama olayını seviyorum.
3 bölümden birini tamamen değişterebiliyorsunuz. RPG tarafı güzel,aksiyon da gayet iyi.
Birde ben oyunun hikayesini önceden dinlemiştim oynamam diye nerde ne olucağını az çok bildiğim halde ayıla bayıla oynadım.
Teşekkürler Witcher 2, hala daha taş olduğun için.
Bak en kötü al 4.65 bak bişi değil en kötü beğenmezsin oynamazsın ama denemeye kesinlikle değer.
Ha birde ciddi ciddi bir saatlik oturumlarla geforce nowdan (GAME+ değil normal avrupa) oynadım evet biraz kanser etti e ama napalım
7100 GS kullanmak bu devirde zor bişi.
1-Grafikler
Oyunun çıkış tarihi 17 Mayıs 2011 yani çıkalı 10 yıl olmuş neredeyse ama oyunun grafikleri hala güzel,hala taş gibi.Fakat ben Witcher 2 nin renklerini çok sevmiyorum baya koyu bir havası var, şahsen beni biraz sıktı.
Yani grafikler 10 yıl önce çıkmasına rağmen hala sizi üzmüyor,hala iyi.
2-Asıl Herkesin Şikayet Ettiği Konu;Mekanikler
Oyunu neredeyse biraz oynayıp beğenmeyenlerin hepsi mekaniklerinden şikayet ediyor,Aslında haklı olabilirler;
Çünkü oyunun atlama zıplama bir kapıdan girme gibi çok basit olan mekanikleri zorlaştırıyor, birde önceden böyle çok güzel bir oyun oynadıysanız
benim gibi (Witcher 3 oynadım öncesinde) gerçekten bune abi diyorsunuz ilk başlarda,ama şöyle biraz oynayınca açılıyorsunuz oyunun içine kaptırıyorsunuz
kendinizi mekanik vb unutuyorsunuz.
Ha birde oyunda zıplama yok,baya space e basınca zıplamıyor,şahsen ben oyunlarda zıplama olayını seviyorum.
3-Aksiyon
Aksiyon sistemi güzel aga, böyle kılıç salamak vb gerçekten güzel, ama özel güç kullanımı biraz sıkıntılı, onun dışında güzel ,birde sonlara doğru baya güçleniyorsunuz buda bir eksi olabilir.4-Hikaye
Witcher alemini seven biri olarak hikayesini de sevdim RPG olayı da çok güzel hatta yaptığınız seçimlerle oyunun bir bölümünü (oyun 3 bölümden oluşuyor)3 bölümden birini tamamen değişterebiliyorsunuz. RPG tarafı güzel,aksiyon da gayet iyi.
Sonuç; Hala Oynanır Mı?
Bal gibi oynanır mis gibi 30 saat akarsınız hala taş gibi oyun, birde 4.65 gibi bir fiyata mükemmel ya.Birde ben oyunun hikayesini önceden dinlemiştim oynamam diye nerde ne olucağını az çok bildiğim halde ayıla bayıla oynadım.
Teşekkürler Witcher 2, hala daha taş olduğun için.
Bak en kötü al 4.65 bak bişi değil en kötü beğenmezsin oynamazsın ama denemeye kesinlikle değer.
Ha birde ciddi ciddi bir saatlik oturumlarla geforce nowdan (GAME+ değil normal avrupa) oynadım evet biraz kanser etti e ama napalım
7100 GS kullanmak bu devirde zor bişi.