Neler Yeni

2021 Yılında GTX 1660’lı Sistem

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
OC edilmiş RX 580 nim ve ben 2022 ye kadar bütün oyunlarda 1080p de akıcaz diye düşünüyoruz :D.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
GTX 1660 gayet yeterli bir kart. Şuanda 1080p oyunculuk için alınacak en minimum kart GTX 1050TI/RX470 olsa gerek. GTX 1660 en az 2-3 yıl daha rahat gider sonuçta.

Bafflegab

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden olsun ki? RTX in çoğu oyunda güzel gölgelendirme dışında mükemmel bir farkı yok.
Hocam gerek NVIDIA Broadcast gibi çok güzel uygulamalardan mahrum bırakıyor gerekse RTX teknolojisini uygulayınca görsel ağırlıklı oyunlardaki keyifli tecrübeyi tattıramadığından bence büyük bir kayıp.

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Gayet güzel bir kart 1660.

Bafflegab

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GTX 1660 gayet yeterli bir kart. Şuanda 1080p oyunculuk için alınacak en minimum kart GTX 1050TI/RX470 olsa gerek. GTX 1660 en az 2-3 yıl daha rahat gider sonuçta.
Hocam benim aklımda bu işin bir çığ gibi büyüyeceği gibi bir fikir yatıyor. Yani bu RTX işinden önce oyun teknolojileri her yıl birer ikişer artarken şimdi üçer belki dörder rekabet halinde artacaklar gibi.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Hocam gerek NVIDIA Broadcast gibi çok güzel uygulamalardan mahrum bırakıyor gerekse RTX teknolojisini uygulayınca görsel ağırlıklı oyunlardaki keyifli tecrübeyi tattıramadığından bence büyük bir kayıp.
Bir oyunun kendi grafikleri güzel olduğu sürece RTX in önemi pek kalmıyor. Bak RDR 2 ye mesela. Zaten 3050 lerin falan çıkması ile düşük bütçede de RTX yaşatan kartlar çıkacaktır.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Rtx bence fazla abartılıyor. Tamam güzel bir teknoloji ama bak bizde rtx var demek için heryer yansıma oluyor oyunda. Hem de gerçek dışı yansıma. Yerler ayna gibi, camlar ayna gibi. Her yerde su var ki yansıma olsun. Yansıma, yansıma, yansıma, yansıma... Her yer yansıma. Arada da oyunu oynuyorsun işte.

Bafflegab

80+
Bir oyunun kendi grafikleri güzel olduğu sürece RTX in önemi pek kalmıyor. Bak RDR 2 ye mesela. Zaten 3050 lerin falan çıkması ile düşük bütçede de RTX yaşatan kartlar çıkacaktır.
Tabi o da olası, bu konuyu genel olarak fikir alışverişi yapmak için açmıştım zaten, teşekkür ederim fikrinizden dolayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rtx bence fazla abartılıyor. Tamam güzel bir teknoloji ama bak bizde rtx var demek için heryer yansıma oluyor oyunda. Hem de gerçek dışı yansıma. Yerler ayna gibi, camlar ayna gibi. Her yerde su var ki yansıma olsun. Yansıma, yansıma, yansıma, yansıma... Her yer yansıma. Arada da oyunu oynuyorsun işte.
Evet bu konuda katılıyorum, bakın biz RTX yaptık kullanıyoruz bakın bakın burada da kullanıyoruz diyebilmek ve oyun pazarlamasını bunun üzerinden yürütmek için böyle suyu çıkarılan iş çok

Grovins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ramazan
Dostum bu işin bir sonu yok,her sene yeni modeller tanıtılıyor fiyatı 300 400 dolar olsa bile ülkemizde malum fiyatların ne olacagı bile belli değilken bence bütçen neye yetiyorsa al 1080p orta yüksek ayarlar için ideal bir kart super modelini alırsan dahada iyi tabii RTX DLSS açısından işine yarar performans arttırır ama bütçeni baya bi aşman gerekir

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Tabi o da olası, bu konuyu genel olarak fikir alışverişi yapmak için açmıştım zaten, teşekkür ederim fikrinizden dolayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet bu konuda katılıyorum, bakın biz RTX yaptık kullanıyoruz bakın bakın burada da kullanıyoruz diyebilmek ve oyun pazarlamasını bunun üzerinden yürütmek için böyle suyu çıkarılan iş çok
Ben bilgisayar toplarken 5600xt ile 2060 arasında 700liradan fazla fiyat farkı vardı. Rtxin çok abartıldığını düşündüğüm için 5600xt aldım. Aradaki farka da SSD aldım 1tb.

Top Bottom