Neler Yeni

2021 Yılında GTX 1660’lı Sistem

Bafflegab

80+
Dostum bu işin bir sonu yok,her sene yeni modeller tanıtılıyor fiyatı 300 400 dolar olsa bile ülkemizde malum fiyatların ne olacagı bile belli değilken bence bütçen neye yetiyorsa al 1080p orta yüksek ayarlar için ideal bir kart super modelini alırsan dahada iyi tabii
Hocam sistemimde halihazırda 1660 bulunuyor yeni almıyorum orada bir karışıklık oldu sanırım, çok şükür oyunumu da açıyor yağ gibi de akıyor. Dediğin gibi vergiler belimizi büktüğünden bazı yeni teknolojiler bizler için sadece uzaktan ekmek bandırmalık teknolojiler maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bilgisayar toplarken 5600xt ile 2060 arasında 700liradan fazla fiyat farkı vardı. Rtxin çok abartıldığını düşündüğüm için 5600xt aldım. Aradaki farka da SSD aldım 1tb.
1TB SSD. Çok kârlı bence.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Rtx bence fazla abartılıyor. Tamam güzel bir teknoloji ama bak bizde rtx var demek için heryer yansıma oluyor oyunda. Hem de gerçek dışı yansıma. Yerler ayna gibi, camlar ayna gibi. Her yerde su var ki yansıma olsun. Yansıma, yansıma, yansıma, yansıma... Her yer yansıma. Arada da oyunu oynuyorsun işte.
Tabi o da olası, bu konuyu genel olarak fikir alışverişi yapmak için açmıştım zaten, teşekkür ederim fikrinizden dolayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet bu konuda katılıyorum, bakın biz RTX yaptık kullanıyoruz bakın bakın burada da kullanıyoruz diyebilmek ve oyun pazarlamasını bunun üzerinden yürütmek için böyle suyu çıkarılan iş çok
Yanıldığınız bir konu var, şuana kadar BFV dışında hiçbir oyun öyle bir şey yapmadı. Yerler bile anlamsız parlıyor dediğinde aklıma direkt Control oyunu geldi ancak onun Control ya da Ray Tracing ile bir alakası yok çünkü adamların önceden yaptıkları oyunda da sürekli her yer ıslak ve acayip şekilde ışık-yansıma oyunları bulunuyor (
). Yani RT olsa da olmasa da zaten Control'ün grafik tarzı öyle olacaktı büyük ihtimalle. BFV'de ise tanıtım filmlerinde RT oyun sektöründe yep yeni bi şey olduğu için ve BFler her daim döneminin en iyi grafiklerine sahip olduğu için acayip suyu çıkarılarak kullanıldı ama oyun içinde RT açıkken ben o kadar abartılı bulmadım. İlk RT ve DLSS örneklerini barındırdığı için de en kötü DLSS ve RT'e sahip oyun bu arada BFV.
Ne bileyim yani World of Warcraft: Shadowlands'da da RT var oyuna ekstra bir yansıma vs. eklenmemiş. Deliver Us The Moon da buna bir örnek.
Yani bir oyunda zeminler cam gibi yansıtma yapıyorsa ve her yerde su vs. varsa oyunun kendisi zaten öyle olacağı içindir RT ile alakası yok.
Ayrıca Dice genel olarak ışık olaylarını abartmayı seviyor zaten.
BF.png

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret