Neler Yeni

2021'de Zincirleri kırmak.

Windows 11

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İTÜ'de okudum. Ne bursu aga?
Hazırlık okumadım. İngilizce seviyem C1 ama günlük olarak kullanmadığım için C seviyeye çok hâkim değilim.
8K'ydı sıralamam ama puanımı hatırlamıyorum.
Çalışmanız ne kadardı hatırlıyor musunuz?
Daha önce sorduysam hatırlamıyorum affola.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
10. sınıftan itibaren çalışmaya başladım. 10. sınıfın yaz tatilinde YGS-LYS konularım yani şimdiye göre TYT-AYT konularım bitmişti. 2 sene boyunca deneme ve test çözdüm sadece. Günde 7-8 saat minimum :D

Mehmet Anıl

80+ Silver
kaçıncı sınıfsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

10. sınıftan itibaren çalışmaya başladım. 10. sınıfın yaz tatilinde YGS-LYS konularım yani şimdiye göre TYT-AYT konularım bitmişti. 2 sene boyunca deneme ve test çözdüm sadece. Günde 7-8 saat minimum :D
oha oha abi oha ya günde 7 8 saat min bide 10.sınıf diyorsun benim için hayal ztn itü @hocam o iş öyle değil 12de 3 4 saat çalışmıştı galiba valla 7 8 saat çalışorsam evden cesedimi bulur ailem

Windows 11

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Son düzenleme:

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
kaçıncı sınıfsın

oha oha abi oha ya günde 7 8 saat min bide 10.sınıf diyorsun benim için hayal ztn itü @hocam o iş öyle değil 12de 3 4 saat çalışmıştı galiba valla 7 8 saat çalışorsam evden cesedimi bulur ailem
Benim zamanımda sınav zordu ve soru sayısı sizinkinden çok daha fazlaydı.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
kaçıncı sınıfsın

hocam son 6 ay da 4 saat değil yeri geldi 12 saat çalıştım
ben örnek verdim en az diye
yoksa uyumayıp 24 saat challange yaptığımı biliyorum arkadaşlarımla :D

Mehmet Anıl

80+ Silver
Benim zamanımda sınav zordu ve soru sayısı sizinkinden çok daha fazlaydı.
sınav şuanda zor ama o kadar vakitimiz yok günde 7 8 saat ne abi hiçmi çocukluğunu yaşamadın okuldan 5te geliyorum 8 saat çalışsam gece 1e kadar oluyor sen dışarı falan çıkmadınmı hiç sıkmadımı ders seni helal olsun

hocam son 6 ay da 4 saat değil yeri geldi 12 saat çalıştım
ben örnek verdim en az diye
yoksa uyumayıp 24 saat challange yaptığımı biliyorum arkadaşlarımla :D
hocam valla nasıl beceriyonuz 11 saat 24 saat fln helal olsun neyse 12.sınıfta günde ort kaç saat çalışmalıyım ilk 100k için

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
sınav şuanda zor ama o kadar vakitimiz yok günde 7 8 saat ne abi hiçmi çocukluğunu yaşamadın okuldan 5te geliyorum 8 saat çalışsam gece 1e kadar oluyor sen dışarı falan çıkmadınmı hiç sıkmadımı ders seni helal olsun

hocam valla nasıl beceriyonuz 11 saat 24 saat fln helal olsun neyse 12.sınıfta günde ort kaç saat çalışmalıyım ilk 100k için
Hocam motivasyon ile ilgili o 24 saat işi filan :D

kişiden kişiye değişiyor kaç saat çalışılacağı kimisi 5 dakikada anlar kimisi 5 saatde
benim algım ortalama idi öyle çalıştım

sizin algınıza göre çalışma saatleriniz değişiklik gösterecektir.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Hocam motivasyon ile ilgili o 24 saat işi filan :D

kişiden kişiye değişiyor kaç saat çalışılacağı kimisi 5 dakikada anlar kimisi 5 saatde
benim algım ortalama idi öyle çalıştım

sizin algınıza göre çalışma saatleriniz değişiklik gösterecektir.
ben çalışmayı hiç sevmem işte sıkıntı o 1 saat bile bayıyor beni neyse seneye ztn psikolojik olarak arkadaşlarla çalışcaz zamanla alışırım sadece 12.sınıfta çalışmak yeter dimi üniye geçen ablam yeter demişti

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç

Ben sınava 3 ay falan kaldığı zamanlar günde 16-17 saat çalışıyodum. Bir kaç saat uyku ile çalıştığım çok oldu. 7-8 saat günlük çalışmamdı benim. Ayrıca bizim okul biraz acayipti. 12. sınıfta sınav harici okula gittiğimi bilmem. Arkadaşlarım da öyleydi. Zaten hepimiz biliyorduk konuları. Amacım sadece ders çalışıp, istediğim yeri kazanmaktı. Hayatımı yaşamayı, hayatımı kurduktan sonraya sakladım. Ben ders çalışmayıp oyun oynamak için hayatımı yakamazdım. Dışarı çıkmak gibi bir derdim yoktu ki çıkacak arkadaşım da yoktu. Tüm arkadaşlarım benimle aynı kafada olduğu için herkes evinde dersini çalışıyordu. Hepsi de şuan çok iyi yerdeler. Çoğu arkadaşım geçen sene mezun oldu ve boşta kalan kimse yok. Herkes verdiği emeğin karşılığını aldı.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Top Bottom