Neler Yeni

2021'de Zincirleri kırmak.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
10. sınıftan itibaren çalışmaya başladım. 10. sınıfın yaz tatilinde YGS-LYS konularım yani şimdiye göre TYT-AYT konularım bitmişti. 2 sene boyunca deneme ve test çözdüm sadece. Günde 7-8 saat minimum :D
Ben de kendimi çalışıyor sanıyordum :D

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
LGS ile iş bitçeğini sanıyordum bende.
Ama üniversite için lisenin pek bir önemi yokmuş.
Ama arkadaş seçimin otomatikmen iyi oluyor tabi.
Doğru tabi. Hocalar vs. de etki ediyor. En güzel senemi korona aldı :(

Mehmet Anıl

80+ Silver
Ben sınava 3 ay falan kaldığı zamanlar günde 16-17 saat çalışıyodum. Bir kaç saat uyku ile çalıştığım çok oldu. 7-8 saat günlük çalışmamdı benim. Ayrıca bizim okul biraz acayipti. 12. sınıfta sınav harici okula gittiğimi bilmem. Arkadaşlarım da öyleydi. Zaten hepimiz biliyorduk konuları. Amacım sadece ders çalışıp, istediğim yeri kazanmaktı. Hayatımı yaşamayı, hayatımı kurduktan sonraya sakladım. Ben ders çalışmayıp oyun oynamak için hayatımı yakamazdım. Dışarı çıkmak gibi bir derdim yoktu ki çıkacak arkadaşım da yoktu. Tüm arkadaşlarım benimle aynı kafada olduğu için herkes evinde dersini çalışıyordu. Hepsi de şuan çok iyi yerdeler. Çoğu arkadaşım geçen sene mezun oldu ve boşta kalan kimse yok. Herkes verdiği emeğin karşılığını aldı.
hocam bizim okul öyle değilki ben günde nasıl 16 17 saat açlışayım okul 8 ile 4 arası zaten 16 saat çalışırsam sabah 8e kadar falan çalışmam lazım 1 saat vs uyuyup okula nasıl gitcem zaten 16 17 saat çalışırsam ben ölürüm 100k için 12.sınıfta günde 4 saat çalışmak yetermibazen tabii ki 5 6 olur bu süre

Top Bottom