kolonya
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Fazla merak **** ***** diyosun?Ne yapıcan la? Seni alakadar etmez.
Fazla merak **** ***** diyosun?Ne yapıcan la? Seni alakadar etmez.
Öncelikle beni etiketlediğin için çok teşekkür ederim gurur duydum yazınızda bulunmaktaKendimizi nasıl geliştirebiliriz?
@hocam o iş öyle değil @ErenXPG Güzel derece yapan insanlarsınız. Önerileriniz nelerdir?
Herkesin okuması gereken kitaplar nelerdir?
Hedeflerimiz nasıl olmalı?
İnsanlığa faydalı bir birey olmak için neler yapılmalı?
Yorumlarınızı bekliyorum.
@baltazar umarım 2021 Projelerin için güzel geçen bir yıl olur.
@FightForHonor İnsanlara çok yardım eden birisin. Güzel yerlere geleciğine inanıyorum.
Bu kadardı.
fen lisesindemisin la senlan biz boşuna mı istanbul un en iyi sıralamasında ilk onda olan okulu kazandık
nerde derece yaptın knk merak ettimÖncelikle beni etiketlediğin için çok teşekkür ederim gurur duydum yazınızda bulunmakta
Sen ve senin gibi güzel kardeş ve dostlarımız için birkaç cümle yazmak isterim
1)Hayal kurup onun olacağı günleri bol bol hayal etmek hayat genel anlamıyla 3 zor geçip 1 güzel geçiyor önemli olan 3 zor zamanı o güzel zamanı düşünerek geçirmek ve o zor zamanda yaptığın iş veya herhangi bir şeyi keyif alarak yapmak
2)İnsanlığa faydalı olmak konusunda yalan söylememek ,Çevreyi ve hayvanları korumak,çevremizdeki insaları mutlu etmeye çalışmak yeterlidir diye düşünüyorum yani en azından ben bunları yapmaya çalışıyorum.
3)Pozitif düşünmek her zaman insanı iyiye sevk edecektir
Kitap konusunda malesef zayıfım hocam makale ve paragraf okumaktan hiçbir zaman yönelemedim kitap okumaya
Hedeflerimiz nasıl olmalı konusuna gelirsek ben şu sözden yola çıkarak hep hedef koydum hocam:
Oğlum Mernuş 3 dil bileceksin 3 dilde küfür edeceksin
çünkü sen ne o'sun ne bu'sun ne şu'sun
sen treni kaçırmış bir milletin çocuğusun
Biz Türkiye'deki gençler olarak treni kaçırmış bir milletin çocuğuyuz ama bu treni yakalayamacağımız anlamına gelmiyor
bu sözden yola çıkarak 1 istiyosak 3 çalışmalıyız diyorum hedeflerimize ulaşmak için
Okuyan ve vakit ayıran herkese teşekkür ederim iyi forumlar
@Windows 11 sana apayrı bir teşekkür ederim
Yksfen lisesindemisin la sen
Mesaj otomatik birleştirildi:
nerde derece yaptın knk merak ettim
oha la ben hiç öyle bilmiyordum seni liseli sanıyordum kaç dil biliyorsun yksde kaça girdinYks
Tıp Fakültesi.
2 diloha la ben hiç öyle bilmiyordum seni liseli sanıyordum kaç dil biliyorsun yksde kaça girdin
sadece ing bilmek yeterli ztn boşver hocam ben hiç takmıyorum okulu başarılıyım sınıf 3.süyüm ama haber okudukca bir an önce ülkeden gitmek istiyorum dün şeyi okumuşssundur çöp toplayarak geçicen adamın ilk 25e girdiğini bu devletten hiçbir şey beklemiyorum avrupada bizim yaşımızdakiler acaba hangi arabayı alsam sevgilimi nereye götürsem derdinde bizde acaba üni tutturabilcekmiyim iş bulabilicekmiyim avrupaya nasıl gidebilirim derdindeyiz isyankar biriyim bak yine sinirlendim ya ............ böyle hayatı2 dil
tyt 6k
genel 15k
Sen ilk üniversiteni kazan iyi bölüme gir eğer alamazsan randıman ülkeden zaten başarılı olduğu için rahatlıkla başka ülkeye gidebilirsin.sadece ing bilmek yeterli ztn boşver hocam ben hiç takmıyorum okulu başarılıyım sınıf 3.süyüm ama haber okudukca bir an önce ülkeden gitmek istiyorum dün şeyi okumuşssundur çöp toplayarak geçicen adamın ilk 25e girdiğini bu devletten hiçbir şey beklemiyorum avrupada bizim yaşımızdakiler acaba hangi arabayı alsam sevgilimi nereye götürsem derdinde bizde acaba üni tutturabilcekmiyim iş bulabilicekmiyim avrupaya nasıl gidebilirim derdindeyiz isyankar biriyim bak yine sinirlendim ya ............ böyle hayatı
2. dil ne hocam?Sen ilk üniversiteni kazan iyi bölüme gir eğer alamazsan randıman ülkeden zaten başarılı olduğu için rahatlıkla başka ülkeye gidebilirsin.
İngilizceyi bölümüm ingilizce diye öğrendim yoksa lise okurken bilmiyordum b2 filandı.
Hocam o başarı için ne kadar çalıştınız?Sen ilk üniversiteni kazan iyi bölüme gir eğer alamazsan randıman ülkeden zaten başarılı olduğu için rahatlıkla başka ülkeye gidebilirsin.
İngilizceyi bölümüm ingilizce diye öğrendim yoksa lise okurken bilmiyordum b2 filandı.
lise 3üm şuan benimde b2 seviye ama anlama ve dinleme olarak yoksa konuşma olarak a2 fln işte sıkıntı bu hep en iyi ünileri tutturun yok itü odtü o zaman diğer ünileri kapasınlar bi .... yaramıyorlar ztn ülkede %25 genç işsiz var biz isyan etmeyekte kim etsin başka ülkeye git diyorsunda para gköten yağmıyor onun için iş bulman lazım sadece uçak bileti 1 aylık para pasaport vize vs için 1yıl köpek gibi çalışmak gerekiyor tabiri caizseSen ilk üniversiteni kazan iyi bölüme gir eğer alamazsan randıman ülkeden zaten başarılı olduğu için rahatlıkla başka ülkeye gidebilirsin.
ing2. dil ne hocam?
Ana dil dışında sanmıştım. Eyvallah.