Neler Yeni

2021'de Zincirleri kırmak.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
He birde oyun yapmak istiyorum. Vergilerde inerse tadından yinmez.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Şu hocamın dediklerine baunün en iyi olduğu hariç tamamına katılıyorum
doğru konuşmuşsunuz hocam
BAÜ konusu kişiden kişiye değişir fakat eğitim kalitesi olarak iddialaşmaya gerek yok bir ODTÜ öğrencisine de sorsanız BAÜ der zaten en yüksek puanlı yazılım mühendisliği bölümü burası fakat diğer imkanlar olarak bilemiyorum belki ODTÜ iyidir belki BAÜ sidik yarışına gerek yok.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Kendimizi nasıl geliştirebiliriz?
@hocam o iş öyle değil @ErenXPG Güzel derece yapan insanlarsınız. Önerileriniz nelerdir?
Herkesin okuması gereken kitaplar nelerdir?
Hedeflerimiz nasıl olmalı?
İnsanlığa faydalı bir birey olmak için neler yapılmalı?
Yorumlarınızı bekliyorum.
@baltazar umarım 2021 Projelerin için güzel geçen bir yıl olur.
@FightForHonor İnsanlara çok yardım eden birisin. Güzel yerlere geleciğine inanıyorum.
Bu kadardı.
Ders konusunda önerim, bol bol soru çözmen. Sorudan ziyade, denemeler ile soru tiplerini öğrenmen ve soru hazneni genişletmen yönünde. ÖSYM hiçbir kaynakta kolay kolay bulamayacağın tarzda sorular soruyor ve bu soru tipleri neredeyse her sene değişiyor. Bu yüzden sürekli kendini güncel tutup, sürekli yeni soru tipleri görmen gerekiyor. Diyelim TYT Matematik hakkında kendine güveniyorsun, konularını bitirdin. Gidip kendine 300-500 sayfalık bir kitap alıp onu çözme. Sadece konuyu öğrenmek için test kitaplarına yönel. Aynı yayındaki bütün sorular aynı tiptedir. Farklı farklı yayınlardan denemeler alıp kendini geliştir.

Okuman gereken kitaplar konusunda bir fikrim yok. Hiç öyle klasik okuyan bir tip değilim. Bilim kurgu seviyorum. En sevdiğim serilerde Percy Jackson ve Uyumsuz serisi.

Hedeflerin senin aklından geçenlerdir, onlar için sana kimse bir şey diyemez. Hiç kimse de senin hedeflerine müdahale edemez. Buna izin verme. Hedeflerin hep yüksekte olsun. Örneğin İTÜ Makine istiyorsun diyelim. Şuan 12 bin sıralama ile alıyor sanırım. Ben 12K yapsam yeter diyip, 12K yapmak için çalışırsan, yapamazsın. Sürekli en iyisini yapmaya odaklan. Karşılığını sınav günü alırsın.

Son sorduğun soruya inan bir cevap bulamıyorum. Çünkü insanlığa faydalı olman imkansız. :D Herkesi memnun edemezsin. Aşı bulundu, bu insanlığın yararına bir şey ama yüzlerce komplo teorisi atıyorlar ortaya. Yani kimseye faydan olmasın bırak. Kendi faydanı düşün. Seni senden başka düşünen olmayacak. Sen de kendine faydalı bir birey ol.

Mauro İcardi

80+ Bronze
2020 ye iyi bir yıl olsun diyerek girmiştim.
Şuanda 2021 kötü bir yıl olsun diyorum.
Ters Psikoloji.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
BAÜ konusu kişiden kişiye değişir fakat eğitim kalitesi olarak iddialaşmaya gerek yok bir ODTÜ öğrencisine de sorsanız BAÜ der zaten en yüksek puanlı yazılım mühendisliği bölümü burası fakat diğer imkanlar olarak bilemiyorum belki ODTÜ iyidir belki BAÜ sidik yarışına gerek yok.
İTÜ daha iyi. :ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aklıma teno peçeteye sinirlenen adam geldi
Hele bide isme bak Tenno'dır.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Hocam birisi devlet üniversitesi diğeri yüzde yüz burslu özel üniversite ile sıralamada önde
karşılaştırma kıstasınızı yanlış buluyorum.
Puan ile eğitimin ilk 20k da alakası yok tamamen şehir ve okulun devlet veya özel olduğu ile alakalı örnek vermek gerekirse

Karamanoğlu mehmet bey tıp fakültesinin taban puanı
Atatürk üniversitesinin taban puanını karşılaştıracak olursak

karamaoğlu mehmet bey daha yüksek

Atatürk üniversitesinde 270 tane hoca profesör ve doktor var
karamanoğlu mehmet beyde 9 tane toplam hoca profesör ve doktor var

şimdi puanı yüksek diye karamanoğlu mehmet bey üniversitesi Atatürk Üniversitesinden daha iyi mi oldu
ben söyleyeym hayır
onun için olayın iç kısmını bilemem ama puana göre karşılaştırmak hatalı bir kıstas olacaktır
Sidik filan yarıştırtmıyorum bilgi almaya çalışıyorum yanlış anlamayın beni.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Yeni yılın benim için iyi geçmesinin tek yolu şans. Liseye çok kötü bir başlangıç yaptım, bilgi eksiğim aşırı fazla ve uzaktan eğitimle hiçbir şey öğrenemiyorum. Yarı yıl tatilinde bi yerlerden bi şekilde toparlamayı deneyecek olsam da pek başlangıcı iyi yapmış etkisi ve düzeyi olmayacak. Ayrıca nedense çok erkenden başlayan bi para kazanma derdim var. Ona da bi çözüm arıyorum. Allah elbette bugünümüzü aratmasın sağlığımız huzurumuz yerinde çok şükür ama benim de kendimce dertlerim var. Yine de inşallah yılım, yılımız güzel geçer...

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Hocam birisi devlet üniversitesi diğeri yüzde yüz burslu özel üniversite ile sıralamada önde
karşılaştırma kıstasınızı yanlış buluyorum.
Puan ile eğitimin ilk 20k da alakası yok tamamen şehir ve okulun devlet veya özel olduğu ile alakalı örnek vermek gerekirse

Karamanoğlu mehmet bey tıp fakültesinin taban puanı
Atatürk üniversitesinin taban puanını karşılaştıracak olursak

karamaoğlu mehmet bey daha yüksek

Atatürk üniversitesinde 270 tane hoca profesör ve doktor var
karamanoğlu mehmet beyde 9 tane toplam hoca profesör ve doktor var

şimdi puanı yüksek diye karamanoğlu mehmet bey üniversitesi Atatürk Üniversitesinden daha iyi mi oldu
ben söyleyeym hayır
onun için olayın iç kısmını bilemem ama puana göre karşılaştırmak hatalı bir kıstas olacaktır
Sidik filan yarıştırtmıyorum bilgi almaya çalışıyorum yanlış anlamayın beni.
Koç Makine mühendisliği de aynı şekilde. En yükse bölüm ama sadece Koç olduğu için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,270
Üyeler
161,426
Son üye
xnqbodyx
Top Bottom