conveyor belt overlord
80+ Silver
En iyi fizik bölümü için kaç k istiyor pekiBirde neden Bilgisayar Mühendisliği yerine Yazılım istiyorsun?
En iyi fizik bölümü için kaç k istiyor pekiBirde neden Bilgisayar Mühendisliği yerine Yazılım istiyorsun?
1822En iyi fizik bölümü için kaç k istiyor peki
knk sen kaçıncı sınıfsın sende bana brnziyon heBen valla hayattan bıktım artık, her şey üst üste geliyor İnşallah 2021 de rahat bir nefes alırız tek dileğim bu.
11 sen?knk sen kaçıncı sınıfsın sende bana brnziyon he
bende 11 sayısalmısın sende11 sen?
Aksine sayısalım çok kötü sözelciyimbende 11 sayısalmısın sende
lsakdşlkalksş çalışıyonmu peki ders ben çalışmıyorum seneye çalışıcam ama knk bu ülkede iş bulmanın tek yolu derece yapmakmış bunu öğrendim günde 8 9 saat min çalışmamız lazımmışAksine sayısalım çok kötü sözelciyim
Ben de çok ders çalışmıyorum canlı derslere giriyorum sadecelsakdşlkalksş çalışıyonmu peki ders ben çalışmıyorum seneye çalışıcam ama knk bu ülkede iş bulmanın tek yolu derece yapmakmış bunu öğrendim günde 8 9 saat min çalışmamız lazımmış
ben böyle insanlar görünce bi nebze rahatlıyorum salkflkşafBen de çok ders çalışmıyorum canlı derslere giriyorum sadece
Ama evet malesef eğitim sistemi konusunda rezalet olduğumuzdan ve işsizlik oranı çok fazla olduğundan öyle.
sağol ne okumayı düşünüyorsun ve kaçıncı sınıf
Mühendisliksağol ne okumayı düşünüyorsun ve kaçıncı sınıf