2022 DE WİNDOWS VİSTA VEYA WNDOWS XP KULLANILIRMI (oyun performansı için

win 11 in çok isi var çok kasıyo o denedim benim pc intel hd graphics
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

buna göre bir isletim sistemi seçin valla bilgisayarım çok kötü
Hocam win10 kullanın winxp bikere oyun bile desteklemiyor nerdeyse performanslada alakası yok buyüzden.

Windows 7 bile kullanılmaz artık. Hangi oyunlar için ?
İstersen video atayım 7-10-11 arasında 4-5 FPS yer yer oynuyor genel olarak aynı bu üç işletim sisteminin asıl farkının dah çok görünüm olduğunun farkında değil misin alt yapıları aynı.

Ve windows 11 de oyun performansı için berbat o en az 1-2 yıl sonra oyun performansını arttırırlar
Hocam bazıları için harika bazıları için başa bela oluyor bellki bazı donanımlarda iyi değil. daha çok İntel de iyi izlenimi geldi bana.

Win10 Superlite kurabilirsin.

İstersen video atayım 7-10-11 arasında 4-5 FPS yer yer oynuyor genel olarak aynı bu üç işletim sisteminin asıl farkının dah çok görünüm olduğunun farkında değil misin alt yapıları aynı.
windows 7 kuramuyorum bilgisayarda 1 kere kurdum avm de 2 saat kaldım evden gelince hala starting windows sorunu maalesef windows 7 usb ile kuramıuorum isterseniz kurmalı link atın

Win10 Superlite kurabilirsin.
sağol :)

windows 7 kuramuyorum bilgisayarda 1 kere kurdum avm de 2 saat kaldım evden gelince hala starting windows sorunu maalesef windows 7 usb ile kuramıuorum isterseniz kurmalı link atın
Link atarsam Crack atabilirm ve crack'e destek yok forumda ama bence sendeki işletim sisteminin sorunlu olma ihtimali var,

zaten macera almaya gerek yok 7 iyi ama eski 10 şimdilik işini görür sistemin düşükse 20h2 Single Launch öneririm özelliklerin ne?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,991
Üyeler
185,204
Son üye
MirsadC
Geri