Neler Yeni

Windows 11'de, tarayıcıda gezerken sorun yaşıyorum

Gloxinium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Miraç
Merhabalar.
Son 1 aydır Windows 11'de aynı spesifik hatayı alıyorum, ne zaman bir oyun açıkken tarayıcıda gezinmeye başlasam tarayıcı sürekli olarak takılıyor. Şöyle izah edeyim, bir oyun arka planda açıkken tarayıcıda sayfa değiştirdiğimde veya sayfayı kaydırdığımda tarayıcıda belli bir kısım değişirken diğer kısımlarda aynı kalıyor (Sayfa güncellendiği zaman bir kısım çok hızlı güncellenirken diğer kısım takılıp kalıyor belli bir süre), böyle yaklaşık 5-10 saniye kalıyor, ekran görüntüsü almayı denedim ama ne zaman Windows tuşuna bassam veya ekran görüntüsü almaya çalışsam birden geçiyor onun için elimde bir ekran görüntüsü yok. Tarayıcı olarak şuan Brave kullanıyorum, Chrome ve Edge tarayıcısında da bu sorunu yaşamıştım. Chromium alt yapısı kullanmayan tarayıcılarda hatırladığım kadarıyla böyle bir sorun yaşamadım hiç. Windows 11 sürümüm şuan en güncel, daha dün format attım.

Birde son bir şey eklemek istiyorum. ReviOS adında bir Windows 11 Debloater aracı kurdum format attığımda, ReviOS yüzünden kaynaklandığını çok düşünmüyorum çünkü önceden de Talon isimli bir debloater aracı kullanmıştım, onda da aynı sorunu yaşamıştım. Yine de sizin bu konu hakkındaki fikirlerinizi duymak isterim.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Top Bottom