Neler Yeni

2022 LGS Soruları Yayımlandı ✏️

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Puan bazı değilde yüzdelik düşünsek aşağıdaki notlara yüzde kaç olur ?
Türkçe - 17d 3y
Sosyal - 9d 1y
Din - Full
İngilizce - Full
Mat - 10d 7y
Fen - 17d 3y
diğerlerinin yaptıklarını bilmemiz lazım. ama inegöl fen lisesi geleceğini düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Puan bazı değilde yüzdelik düşünsek aşağıdaki notlara yüzde kaç olur ?
Türkçe - 17d 3y
Sosyal - 9d 1y
Din - Full
İngilizce - Full
Mat - 10d 7y
Fen - 17d 3y
matematik 15-16 net olsa güzel bir fen lisesine giderdin.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
diğerlerinin yaptıklarını bilmemiz lazım. ama inegöl fen lisesi geleceğini düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

matematik 15-16 net olsa güzel bir fen lisesine giderdin.
Ya normalde 15 garanti oluyordu 4 soruyu doğru yapıp 2sini doğrudan yanlışa 2sini yanlış toplamaktan kaçırdım gitti güzel bir lise.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Deli Çavuş
Hocam bu sene gerçekten kolaydı bu yüzden herkes yaptı liselerinin puanları geçen seneye göre daha çok artacağından belirli bir şey demek doğru olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Yılmaz Eren Dinçsoy
Bu seferki sınavın geçen senelerdekine nazaran gayet basit olduğunu düşünüyorum. Ufak bir çalışmayla en az 435-440 alınması lazım.

Laving

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert Soylu
İlgilendiği Kategoriler
Futbol - Bilgisayar
Instagram
lavingcc
Steam
LavingTheDev
Discord
Laving#1851
300 felan alırım

wake up to reality

80+ Silver
matematiğe baktım da 1-2 soru dikkat istiyor başka bir şeyi yok, ortalama birinin matematikte 16-17 soruyu rahatlıkla yapması gerekiyor bence

o1FeliX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Görkem Fidan
Bursada 400 civarı 2 anadolu lisesi var Gazi ve Erkek ikisi tutmazsa ne yapıcam 430 civarı bekliyordum zor tutuyorum ağlamamak için kendimi.
Olum manyak mısın 400 çok güzel bi puan dert etme kendine

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
400 civarı yaptım Bursada hangi okulu önerirsiniz ?
Turhan Tayan var o puana. Ben orada okuyorum ama pek memnun değilim. Sene başından beri EKSİKSİZ HER DERSE 20dk geç gelip daha ilk dönem konularında olan edebiyatçı mı dersin, derste durduk yere SUPRAAAAAA sesi çıkaran ve cümle kuramayan coğrafyacı mı dersin, ders anlatmak yerine anı anlatan tarihçi mi dersin, sene başından beri toplam 2 kere gördüğümüz bedenci mi dersin, okulla hiçbir ilgisi olmayan müdür yardımcısı mı dersin, tek disiplin anlayışı "kıyafet" olan ve bunun haricinde bir şey yapmayan, iki kelimeyi bir araya getiremeyen müdür mü dersin... Dersin de dersin. Ha bir de bunların üstüne en zor sınavlara sahip okullardan biridir kendisi. Bu anlattığım hocaların senin dersine girebileceği ihtimalini ve okulun sınavlarının gereksiz yere aşırı zor olduğunu düşünürsek önermem. Mesela 33 soru coğrafya sınavı vardı, bize TEK TEK TÜRKİYE'DEKİ BÜTÜN DAĞLARIN, GÖLLERİN YERİNİ VE DETAYINA KADAR ÖZELLİKLERİNİ sormuştu CANIM hocam :). Bunları düşünerek kararını ver.

NOT: Geçtiğimiz yıllarda bahsettiğim coğrafyacı bir çocuğun kulağını ısırmıştı :).

Bunlara rağmen hala nasıl Bursa'daki en nitelikli Anadolu Lisesi okullarından biri bilmiyorum.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Turhan Tayan var o puana. Ben orada okuyorum ama pek memnun değilim. Sene başından beri EKSİKSİZ HER DERSE 20dk geç gelip daha ilk dönem konularında olan edebiyatçı mı dersin, derste durduk yere SUPRAAAAAA sesi çıkaran ve cümle kuramayan coğrafyacı mı dersin, ders anlatmak yerine anı anlatan tarihçi mi dersin, sene başından beri toplam 2 kere gördüğümüz bedenci mi dersin, okulla hiçbir ilgisi olmayan müdür yardımcısı mı dersin, tek disiplin anlayışı "kıyafet" olan ve bunun haricinde bir şey yapmayan, iki kelimeyi bir araya getiremeyen müdür mü dersin... Dersin de dersin. Ha bir de bunların üstüne en zor sınavlara sahip okullardan biridir kendisi. Bu anlattığım hocaların senin dersine girebileceği ihtimalini ve okulun sınavlarının gereksiz yere aşırı zor olduğunu düşünürsek önermem. Mesela 33 soru coğrafya sınavı vardı, bize TEK TEK TÜRKİYE'DEKİ BÜTÜN DAĞLARIN, GÖLLERİN YERİNİ VE DETAYINA KADAR ÖZELLİKLERİNİ sormuştu CANIM hocam :). Bunları düşünerek kararını ver.

NOT: Geçtiğimiz yıllarda bahsettiğim coğrafyacı bir çocuğun kulağını ısırmıştı :).

Bunlara rağmen hala nasıl Bursa'daki en nitelikli Anadolu Lisesi okullarından biri bilmiyorum.
Teşekkürler hocam sizce benim notlara yüzdelik kaç civarı çıkar ? Kulağı ısırılan çocuk geri ısırsaydı çok güzel olurdu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Adem
Vay be ne gunlerde 5 sene ust uste girdim sinava simdi hırsız olarak sarayda calisiyom ksjjxkKzk😂😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,055
Üyeler
163,424
Son üye
tuvaletdelen335