Furkan0001
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Herkese iyi akşamlar 2022 model Toyota hybrid ile 800 km de kaç TL yakar Antalya İstanbul arası gidip gelmek için uçak biletine kıyasla ne kadar ucu olacağına bakacağım
Sabit 120 km/s (lt/100 km - 4.5lt) 2.709 TL
biletlerde 2500-2600 arası, kendini yorduğuna değmez başkan 800km biter mi ben olsam uçak ile giderdim eğer tek isem.
Eyw kral sağolasınOrtalama 1700-1900 yakarsın hıza bağlı olarak.
2 yetişkin 1 çocukSabit 120 km/s (lt/100 km - 4.5lt) 2.709 TL
biletlerde 2500-2600 arası, kendini yorduğuna değmez başkan 800km biter mi ben olsam uçak ile giderdim eğer tek isem.
Bence de değmez 8-9 saat yol çekilmez 2 yetişkin 1 çocuk işte de ama yine daha kolay olurSabit 120 km/s (lt/100 km - 4.5lt) 2.709 TL
Hız sabitleme özelliği şart arabalarda ya.Biz öyle bir hata yaptık 2 yetişkin, arkamızdan ceza geldi hem gidiş hem dönüş yolunda, Keçiborlu ya özellikle dikkat et. 70 lik yolda 78 le yedik cezalardan birini. Uçak kullanmaya çalışın.
OSİAKALSAL bulsam aga para ödemem pskanaaYanına 2-3 tane blabla ci bulursan beleşe gelir hdhdjwndcm
Geçmiş olsun kral eyw öneriler için son zamanlarda çok yazmaya başladılar yaBiz öyle bir hata yaptık 2 yetişkin, arkamızdan ceza geldi hem gidiş hem dönüş yolunda, Keçiborlu ya özellikle dikkat et. 70 lik yolda 78 le yedik cezalardan birini. Uçak kullanmaya çalışın.
Hocam uzun yolda 2.5 yaktırmayı başarmıştık Hybrid corolladaHerkese iyi akşamlar 2022 model Toyota hybrid ile 800 km de kaç TL yakar Antalya İstanbul arası gidip gelmek için uçak biletine kıyasla ne kadar ucu olacağına bakacağım
Reis nasıl basardın onu 2.5 ne yaHocam uzun yolda 2.5 yaktırmayı başarmıştık Hybrid corollada
Hız sabitleme özelliği şart arabalarda ya.
Bazen hız sabitleme çözüm olmuyor maalesef, memurun kuru iftirası yüzünden ceza yiyen sayısız insan var o yüzden bence kamera bulundurmak maalesef şart oldu. Memurun kanıt sunması gerekli vatandaşın değil.OSİAKALSAL bulsam aga para ödemem pskanaa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geçmiş olsun kral eyw öneriler için son zamanlarda çok yazmaya başladılar ya
Valla hocam dağ yollarında ufak bas çekle yokuş aşağı yokuş yukarı derken o civarlara düştüReis nasıl basardın onu 2.5 ne ya
Hocam Total'in uygulamasında bir robot var oradan bakın çok kullanışlı oluyorHerkese iyi akşamlar 2022 model Toyota hybrid ile 800 km de kaç TL yakar Antalya İstanbul arası gidip gelmek için uçak biletine kıyasla ne kadar ucu olacağına bakacağım
Valla hocam dağ yollarında ufak bas çekle yokuş aşağı yokuş yukarı derken o civarlara düştü
Total'in Uygulaması 1300 1500 civarı veriyor ortalaması 4 civarı hybrid toyota'nın hadi hızlı bas 1700 2000 olsun 2000'i (Yakıt olarak) geçmez diye düsünüyorum.Herkese iyi akşamlar 2022 model Toyota hybrid ile 800 km de kaç TL yakar Antalya İstanbul arası gidip gelmek için uçak biletine kıyasla ne kadar ucu olacağına bakacağım