- Bütçe
- 2500
Merhabalar efendim ekran kartım mefta olduğundan dolayı yeni bir kart arayışındaydım karşıma gtx 980 çıktı 2850 tl ye anlaştım sizce alınır mı? tek fanı arzalı imiş onun dışında daha önce hiç işlem görmemiş sizce alınır mı? ?
Ozaman sıcaklık testi videosu isteyeyimFanı değiştirebilirsin. Sıcaklık performans testini görmeden satın alma.
Fanı değiştirebilirsin. Sıcaklık performans testini görmeden satın alma.
Çok güçlü bir kart ama ne yazık ki eski. 2. el alma düşüncen varsa RX 570 bulabilirsin bu fiyat aralığında 4 gb. 980 gibi performans vermez belki ama ahım şahım bir fark çıkacağını sanmıyorum.
4 GB kartlar genelde mining yapılması mantıksız kartlar oluyor furmark testiyle aşşağı yukarı tahmini bir sonuç elde edebilirsinRx serisine bulaşmak istemiyorum hepsi miningli gibime geliyor :/
O şuan için geçerli hocam4 GB kartlar genelde mining yapılması mantıksız kartlar oluyor furmark testiyle aşşağı yukarı tahmini bir sonuç elde edebilirsin
GTX 980 alabileceğiniz en iyi kartlardan. 1650'den DX12 oyunları dışında daha iyi.arkdaşlar bana 2000-3000 TL bandında ikinci el güçlü bir kart önerebilir misiniz?
arkdaşlar bana 2000-3000 TL bandında ikinci el güçlü bir kart önerebilir misiniz?