Neler Yeni

2022'de İpad air 1,2 veya mini 1 alınır mı?

merttu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Mert Tural
Selamlar, sadece ders çalışmak için bir tablet almayı planlıyorum. Sizce bu tabletlerden herhangi birisi yeterli midir? Oyun vs. oynamayacağım youtube video ve birkaç yayının çözüm uygulamaları. Yeni nesillerin fiyatları çok fazla. O kadar para vermek istemiyorum.

Wunderwaf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
M. Hüseyin Güner
Bişey indirmek istersen sana sorun çıkarır biraz daha bekleyip iyisini almanı öneririm

merttu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Mert Tural
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bişey indirmek istersen sana sorun çıkarır biraz daha bekleyip iyisini almanı öneririm
sınav senesi yaklaşıyor hali hazırda bir sistemim var fakat dikkatimi çok dağıtıyor ve ders çalışamıyorum. Video ders izlemem de gerekiyor o yüzden almaya karar vermiştim ne gibi indirmelerde sorun çıkarabilir acaba

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Eski sürüm olduğundan , uygulama desteklerini bir kontrol etmeni öneririm.

Wunderwaf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
M. Hüseyin Güner
sınav senesi yaklaşıyor hali hazırda bir sistemim var fakat dikkatimi çok dağıtıyor ve ders çalışamıyorum. Video ders izlemem de gerekiyor o yüzden almaya karar vermiştim ne gibi indirmelerde sorun çıkarabilir acaba
Örneğin internetten bir uygulama indireceksin sistem yetmez,fazla yavaş çalışır,çalışmaz uygulama onu demek istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren Bulut
illaki ipad alıcaksan bişey diyemem am android de düşünürsen Samsung Tab s6 Lite alabilirsin onda hem kalemide var hemde samsung dex özelliği var o özellik sayesinde tableti windowsuda dönüştürüyor bende kullanıyorum youtube dan incelemerine bakabilirsin.

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
mert kurtulus
Air2 var suan güncelleme olarak 15 aldı sorunsuz kullanıyorum

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,389
İsim
Oğuz Oğuz
Selamlar, sadece ders çalışmak için bir tablet almayı planlıyorum. Sizce bu tabletlerden herhangi birisi yeterli midir? Oyun vs. oynamayacağım youtube video ve birkaç yayının çözüm uygulamaları. Yeni nesillerin fiyatları çok fazla. O kadar para vermek istemiyorum.
air 2

Top Bottom