Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,380
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Haram yiğsen yağni?Olmasa da olur
Haram yiğsen yağni?Olmasa da olur
YokHaram yiğsen yağni?
Evet deseydin
memurların en azından işten atılma dertleri yok bi şeyleri yok sen görürsün ocak gibi işten çıkarmalarıAsgariye gelen zam özel sektörde bile verilmiyor. Memurun halini siz düşünün. Haziranda iktidar değişmezse 24te memurla asgari aynı maaşı alır. Benim kafam çok karışık. Kime versem acaba.
sende teneke alma plastik şişede al xd1 teneke yağa 500 TL bayılırız artık
Tayipciler ve besim seviniyorlarUmarım kimse sevinmiyordur bu asgari ücret zamlarına
Aynen knkmemurların en azından işten atılma dertleri yok bi şeyleri yok sen görürsün ocak gibi işten çıkarmaları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sende teneke alma plastik şişe
Parçalara zam gelir elini hızlandırEkmek 7.5 lira, hissediyorum.
Yazın çalıştığım iş yeri ufak bir pastahneydi ve yarısı asgariden fazla alan 10 eleman çalıştırıyordu. Şimdi bu mekan ürünlere %50 zam mı yapsın yoksa çalışanlarını mı çıkarsın.memurların en azından işten atılma dertleri yok bi şeyleri yok sen görürsün ocak gibi işten çıkarmaları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sende teneke alma plastik şişede al xd
iktidar değişirse chpkk başa geçer sürünürsünüz ama ATATÜRK çü onlar basın altı oka sürünün a****Asgariye gelen zam özel sektörde bile verilmiyor. Memurun halini siz düşünün. Haziranda iktidar değişmezse 24te memurla asgari aynı maaşı alır. Benim kafam çok karışık. Kime versem acaba.