Ana Konu 🚨 2023 ASGARİ ÜCRET AÇIKLANDI ! (₺)

emekli maaşı ne olacak acaba

Asgariye gelen zam özel sektörde bile verilmiyor. Memurun halini siz düşünün. Haziranda iktidar değişmezse 24te memurla asgari aynı maaşı alır. Benim kafam çok karışık. Kime versem acaba.

Asgariye gelen zam özel sektörde bile verilmiyor. Memurun halini siz düşünün. Haziranda iktidar değişmezse 24te memurla asgari aynı maaşı alır. Benim kafam çok karışık. Kime versem acaba.
memurların en azından işten atılma dertleri yok bi şeyleri yok sen görürsün ocak gibi işten çıkarmaları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 teneke yağa 500 TL bayılırız artık
sende teneke alma plastik şişede al xd

memurların en azından işten atılma dertleri yok bi şeyleri yok sen görürsün ocak gibi işten çıkarmaları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sende teneke alma plastik şişede al xd
Yazın çalıştığım iş yeri ufak bir pastahneydi ve yarısı asgariden fazla alan 10 eleman çalıştırıyordu. Şimdi bu mekan ürünlere %50 zam mı yapsın yoksa çalışanlarını mı çıkarsın.

Uygunsuz Dil
iktidar değişirse chpkk başa geçer sürünürsünüz ama ATATÜRK çü onlar basın altı oka sürünün a****

1671707630747.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,855
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri