Ana Konu 🚨 2023 ASGARİ ÜCRET AÇIKLANDI ! (₺)

High living derken ne demek istiyor ?
lüks yaşam yani hocam alabildiğin şeyin en kalitelisi fln o olay
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lüks yaşam yani hocam alabildiğin şeyin en kalitelisi fln o olay
mesela telefon alıcaksın samsung yerine iphone misali, apple ürünleri tr de güzel bi para koruma aracı altından daha iyi yükseliyor :D

Ben ekonomi çok eyi yazmadım.
Şuan ağlamıyorum.
Sen hakaret banı yemiştin. ;)
Evet bugün ki gibi davransaydın ben ban falan yemezdim.Abdullah da artık bu konulara serzenişte bulunmaya başlayınca hepiniz kenara çekildiniz :D

Cermenbeyimmm sdfkjhbsdhbjgfsdhbjfnsdbnkfl

ekonomi çok iyi jordan aldım yine 2 tane
drgdgdgdfg

Ocak ayından itibaren mi geçerli olacak? Önümüzdeki ay asgari ücretler 8500 olarak mı yatacak yani?
Ne alakcasanız çabuk alın. :D Bu yılbaşı indirimlerinde bütün parayı harcayacağım.
Şubat ayında alacağın maaş 8500 olarak yatar.

Asgari ücretli için bir şey değişmeyecek. Alım gücü aynı olacak. Ama özelde 15 bin lira maaşı olan adamın maaşı artmazsa alım gücü düşecek.
Reisimiz komünist galiba. Zengin-fakir ayrımı olmasın diye herkesi fakir yapacak.

Asgari ücretli için bir şey değişmeyecek. Alım gücü aynı olacak. Ama özelde 15 bin lira maaşı olan adamın maaşı artmazsa alım gücü düşecek.
Reisimiz komünist galiba. Zengin-fakir ayrımı olmasın diye herkesi fakir yapacak.
lan sdjfhshjdk fgsdf

Öyle bir şey olmaz asgari ücrete zam geldiyse herkesin maaşına zam gelir. Özel sektörde tabi o patronun insiyatifine kalmış. Asgari ücrete %55 zam geldi diye %70 artıran da var %30 artıran da var.

Öyle bir şey olmaz asgari ücrete zam geldiyse herkesin maaşına zam gelir. Özel sektörde tabi o patronun insiyatifine kalmış. Asgari ücrete %55 zam geldi diye %70 artıran da var %30 artıran da var.
Özelde çalışan bir öğretmene zannetmiyorum okulun %70 zam yapacağını maaşına.

Özelde çalışan bir öğretmene zannetmiyorum okulun %70 zam yapacağını maaşına.
%70 artar demiyorum zaten örnek verdim. Mesela Temmuz'da asgari ücrete %30 zam gelmişti benim çalıştığım yer %47 zam yaptı. Özel sektörde yönetim kuruluna kalıyor tamamen artış oranı.

Kurumsal firmalarda asgari ücrete gelen zamdan daha aşağı oranda zam verilmiyor genelde. Ama tabi kaç tane böyle firma var tartışılır.

%70 artar demiyorum zaten örnek verdim. Mesela Temmuz'da asgari ücrete %30 zam gelmişti benim çalıştığım yer %47 zam yaptı. Özel sektörde yönetim kuruluna kalıyor tamamen artış oranı.
Maaşı asgari ücretten daha fazla zamlansa bile alım gücü düşecek gerçi. Hepimiz daha da fakirleşeceğiz.
Çünkü maaşına %50 zam gelir, elektriğe %300.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,166,666
Üyeler
185,302
Son üye
samiyildiz
Geri