İlk dönem knkArkadaşlar bişey sorucam 2023 lgs sınavında çıkacak konular nedir her kaynakta farklı bilgiler geziyor ve hangi kaynaklardan çalışmalıyım
bende lgs öğrencisiyim depremden dolayı ilk dönem konuları sorulacak çoğu konu basit zaten ilk dönem bende maraştan bi şehre geldim allaha şükür çalışacak bi ortam buldum ilk dönem konuları içeren denemeler al onları çöz faydası olacaktırArkadaşlar bişey sorucam 2023 lgs sınavında çıkacak konular nedir her kaynakta farklı bilgiler geziyor ve hangi kaynaklardan çalışmalıyım
Geçmiş olsunbende lgs öğrencisiyim depremden dolayı ilk dönem konuları sorulacak çoğu konu basit zaten ilk dönem bende maraştan bi şehre geldim allaha şükür çalışacak bi ortam buldum ilk dönem konuları içeren denemeler al onları çöz faydası olacaktır![]()
sağolun hocamGeçmiş olsun
onlar 1.dönem konuları çıkacak kararından önce çıkan kaynaklar onları bende gördümben bazı kaynaklarda 2.dönem konuları bile gördüm
Çok geçmiş olsun...bende lgs öğrencisiyim depremden dolayı ilk dönem konuları sorulacak çoğu konu basit zaten ilk dönem bende maraştan bi şehre geldim allaha şükür çalışacak bi ortam buldum ilk dönem konuları içeren denemeler al onları çöz faydası olacaktır![]()
teşekkürlerÇok geçmiş olsun...
Geçmiş olsun hocam varmı yapabileceğimiz bir şeybende lgs öğrencisiyim depremden dolayı ilk dönem konuları sorulacak çoğu konu basit zaten ilk dönem bende maraştan bi şehre geldim allaha şükür çalışacak bi ortam buldum ilk dönem konuları içeren denemeler al onları çöz faydası olacaktır![]()
bizde akrabalarımızda veya ailemde bişey yok hocam ev sağlam hasarı yok güvenlik amacıyla amasya/merzifon'a taşındık kısa süreli lgs sınavına girip akşam geri döneceğiz düşünmeniz yeterliGeçmiş olsun hocam varmı yapabileceğimiz bir şey
O zaman Başarılar hem bana hem sanabizde akrabalarımızda veya ailemde bişey yok hocam ev sağlam hasarı yok güvenlik amacıyla amasya/merzifon'a taşındık kısa süreli lgs sınavına girip akşam geri döneceğiz düşünmeniz yeterli![]()
Bende LGS öğrencisiyimbizde akrabalarımızda veya ailemde bişey yok hocam ev sağlam hasarı yok güvenlik amacıyla amasya/merzifon'a taşındık kısa süreli lgs sınavına girip akşam geri döneceğiz düşünmeniz yeterli![]()
teşekkürlerO zaman Başarılar hem bana hem sana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende LGS öğrencisiyim