Neler Yeni

2023 te playstation 5 Alınır mı?

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
konsol için hiç bir şey gerekmiyor demek zaten konsoldan anlamadıgınızı gösterir konsol u aldın her 3 cihazında depolaması yetersiz özel ssd lerini alman gerek 2000-4000 TL cihaza abonelik alman lazım her 3 cihazda senelik abonelik 2750 TL oyun desen 2000 TL zaten cihaz + diger masrafalr ile zaten bir pc parası bayılıyorsun üstüne ps5 alsanda evinde tv kullanmayan adam gene gidip 4k monitör almak zorunda yada gene 4k tv si olmayan adam gidip 4k tv alıcaktır
Abonelik ve ssd istek için alınır yani bir ihtiyaç değil. Ben ssd'ye ihtiyaç duymuyorum. Zaten genellikle insanlar konsol alırken hep call of duty ve fifa alır başka oyun almaz(yurtdışından bahsediyorum) ve her evde mutlaka televizyon vardır mesela ben 1080p tv kullanıyorum hiç 4k televizyona ihtiyaç duymadım ama klavye mouse kulaklık bunların hepsi ihtiyaç dostum. Eski mesajımda dediğim gibi oyun yapımcıları ilk önce oyunlarını konsola optimize eder zaten alan wake 2'ye baktığımız zaman görüyoruz optimizasyon yok oyunda veya arkın yeni oyunu örnek verilebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yukarıda @Yunus274 hocamda alan wake 2'nin sistem gereksinimini atmış bakabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ahmet Kazancı
Bana göre yukarıda yazılanların çoğu aynı kapıya çıkıyor. Hangisinden daha çok keyif alıyorsan ona yönel. Ben herzaman pc' yi ps veya xbox'dan daha kullanışlı bulduğum için konsol hiç düşünmedim.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Bana göre yukarıda yazılanların çoğu aynı kapıya çıkıyor. Hangisinden daha çok keyif alıyorsan ona yönel. Ben herzaman pc' yi ps veya xbox'dan daha kullanışlı bulduğum için konsol hiç düşünmedim.
İnsanların zevkleri farklıdır saygı duyuyorum ama mesela bende yatarak oyun oynamak istiyorum o yüzden pc'yi hiç düşünmedim.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Elimdeki PC yi satıp mi alsam
Bence yine mantıklı olur hocam. Steam Dolara geçecek zaten ve oyun yapımcıları ilk önce oyunlarını konsola optimize eder o yüzden konsollarda oyunlar stabil çalışır. Mesela alan Wake 2 ps5’te mükemmel çalışıyor ama PC’ye optimize edilmemiş gibi çok fazla sistem istiyor.

Top Bottom