AbdullahAbDişindekiBoşluk
80+ Silver
Dahası
27 Nisan - 1 Mayıs arası olan festival başladı. Gidecek misiniz?
Bizim vizeler 14'ünde başlıyor ya, bana vurmuyorkeşke 3 5 gün daha geç bitseymiş veya 1 mayıs 5 mayıs arasında falan olsaymış giderdim o zaman. Şimdi vizelere denk geldi.
Çok iyiymiş o zaman. Siz gidecek misiniz?Bizim vizeler 14'ünde başlıyor ya, bana vurmuyor
Evet hocam, bundan önce hep hevesim vardı zaten. Samsun'da yapıldığı zaman bile gidesim vardı ama işlerim uyuşmadı. Sakarya'lıyım, hazır bu sene İstanbul'dayken gideyim diyorum. Arkadaşlarımla gitmeyi planlıyoruz bakalım yarın için.Çok iyiymiş o zaman. Siz gidecek misiniz?
30 ağustos 3 eylül arasında da Ankarada olacak. Ben de ona gitmeyi düşünüyorum sıkıntı olmazsaEvet hocam, bundan önce hep hevesim vardı zaten. Samsun'da yapıldığı zaman bile gidesim vardı ama işlerim uyuşmadı. Sakarya'lıyım, hazır bu sene İstanbul'dayken gideyim diyorum. Arkadaşlarımla gitmeyi planlıyoruz bakalım yarın için.
Aynen Ankara'dakine daha var. Belki ona da gelirim. Savunma Sanayi'deki atılan adımlar o kadar hızlı ki 2 fuar arası bile bambaşka şeyler görebiliyoruz.30 ağustos 3 eylül arasında da Ankarada olacak. Ben de ona gitmeyi düşünüyorum sıkıntı olmazsa
aynen bu konuda çok iyi ilerleniyor. Mesela daha 1 yıl geçmeyen samsundaki teknofestte mmu nun maketi sergilenmişti, ondan sonra mmu taksi testlerini falan yaptı şimdi gerçeği sergilenecekAynen Ankara'dakine daha var. Belki ona da gelirim. Savunma Sanayi'deki atılan adımlar o kadar hızlı ki 2 fuar arası bile bambaşka şeyler görebiliyoruz.
5. Nesil bir uçak için özellikle bu ülkenin amiral gemisi projesi için çoooook hızlı bir ilerleme. SSB Başkanı İsmail Demir'in de dediği gibi "EN HIZLI GELİŞTİRİLEN 5. NESİL SAVAŞ UÇAĞI" olma özelliği taşımakta. Allah nazarlardan saklasın diyelim. Projenin tez vakitte bitmesini temenni etmekteyim.aynen bu konuda çok iyi ilerleniyor. Mesela daha 1 yıl geçmeyen samsundaki teknofestte mmu nun maketi sergilenmişti, ondan sonra mmu taksi testlerini falan yaptı şimdi gerçeği sergilenecek
Vuhu.27 Nisan - 1 Mayıs arası olan festival başladı. Gidecek misiniz?
Üzülme dostum, yakın zamanda da Ankara'da gerçekleşecek.Vuhu.
Ankara'dan , oturduğum yerden takip ederim vuhu.
Yeter yahu.
Şöyle şeylerden 10 tane istanbula 1 tane ankarada oluyor
YakınmışÜzülme dostum, yakın zamanda da Ankara'da gerçekleşecek.
Alıntıyı görüntüle
Bu arada her yıl farklı bir şehirde oluyor teknofest. Bir yıl farklı bir şehir bir yıl İstanbul şeklinde oluyor. Bundan önce Gaziantep ve Samsun'da yapıldı.