Neler Yeni

2023 Teknofest Başladı!

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
27 Nisan - 1 Mayıs arası olan festival başladı. Gidecek misiniz?
thumbs_b_c_5fda41523c20a46628527a876323d931.jpg

Megan

80+ Silver
keşke 3 5 gün daha geç bitseymiş veya 1 mayıs 5 mayıs arasında falan olsaymış giderdim o zaman. Şimdi vizelere denk geldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok iyiymiş o zaman. Siz gidecek misiniz?
Evet hocam, bundan önce hep hevesim vardı zaten. Samsun'da yapıldığı zaman bile gidesim vardı ama işlerim uyuşmadı. Sakarya'lıyım, hazır bu sene İstanbul'dayken gideyim diyorum. Arkadaşlarımla gitmeyi planlıyoruz bakalım yarın için.

Megan

80+ Silver
Evet hocam, bundan önce hep hevesim vardı zaten. Samsun'da yapıldığı zaman bile gidesim vardı ama işlerim uyuşmadı. Sakarya'lıyım, hazır bu sene İstanbul'dayken gideyim diyorum. Arkadaşlarımla gitmeyi planlıyoruz bakalım yarın için.
30 ağustos 3 eylül arasında da Ankarada olacak. Ben de ona gitmeyi düşünüyorum sıkıntı olmazsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
30 ağustos 3 eylül arasında da Ankarada olacak. Ben de ona gitmeyi düşünüyorum sıkıntı olmazsa
Aynen Ankara'dakine daha var. Belki ona da gelirim. Savunma Sanayi'deki atılan adımlar o kadar hızlı ki 2 fuar arası bile bambaşka şeyler görebiliyoruz.

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Carl Johnson
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
İndirim var mı klavye lazım

Megan

80+ Silver
Aynen Ankara'dakine daha var. Belki ona da gelirim. Savunma Sanayi'deki atılan adımlar o kadar hızlı ki 2 fuar arası bile bambaşka şeyler görebiliyoruz.
aynen bu konuda çok iyi ilerleniyor. Mesela daha 1 yıl geçmeyen samsundaki teknofestte mmu nun maketi sergilenmişti, ondan sonra mmu taksi testlerini falan yaptı şimdi gerçeği sergilenecek

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
aynen bu konuda çok iyi ilerleniyor. Mesela daha 1 yıl geçmeyen samsundaki teknofestte mmu nun maketi sergilenmişti, ondan sonra mmu taksi testlerini falan yaptı şimdi gerçeği sergilenecek
5. Nesil bir uçak için özellikle bu ülkenin amiral gemisi projesi için çoooook hızlı bir ilerleme. SSB Başkanı İsmail Demir'in de dediği gibi "EN HIZLI GELİŞTİRİLEN 5. NESİL SAVAŞ UÇAĞI" olma özelliği taşımakta. Allah nazarlardan saklasın diyelim. Projenin tez vakitte bitmesini temenni etmekteyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
Vuhu.
Ankara'dan , oturduğum yerden takip ederim vuhu.
Yeter yahu.
Şöyle şeylerden 10 tane istanbula 1 tane ankarada oluyor
Üzülme dostum, yakın zamanda da Ankara'da gerçekleşecek.

1682597762684.png

Bu arada her yıl farklı bir şehirde oluyor teknofest. Bir yıl farklı bir şehir bir yıl İstanbul şeklinde oluyor. Bundan önce Gaziantep ve Samsun'da yapıldı.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Üzülme dostum, yakın zamanda da Ankara'da gerçekleşecek.

Alıntıyı görüntüle

Bu arada her yıl farklı bir şehirde oluyor teknofest. Bir yıl farklı bir şehir bir yıl İstanbul şeklinde oluyor. Bundan önce Gaziantep ve Samsun'da yapıldı.
Yakınmış :D
Neyse allahtan etimesgut.
Gidip merkez dememişler.
bu yaz için iyi olur zaten bir yere gittiğim yok.
Görmek güzel oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,384
Üyeler
167,482
Son üye
act1ve
Top Bottom