KeReM 1963
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 8,750
- İsim
- Kerem ORUÇ
- İlgilendiği Kategoriler
- Yurtdışı Alışverişi
- oruckereem
- Steam
- Kerem1963
- Discord
- Kerem1963 #8121
Benim arkadaşım var sistem alacaktı pc den anladığını iddia eden bi tanıdığı var ona sormuş çocuğa 18K civarına 1050Ti sistem önermiş.
Ben de daha sonrasına arkadaşıma durumu anlattım 1050 ti in cok eski ve kötü olduğunu
Şunu alabileceğini söyledim.
(Darboğaz durumunu pek bilmiyorum 18K ya başka pc varsa da buraya atabilirsiniz.)
Arkadaşım da tamam dedi gitti gösterdi bu sistemi o abide demis ki itopya ikinci el satıyor garantisi yok kimse ekran kartı bile 25-30 bin lik sistemi 18K ya satmaz vb
Kafayi yedim bugün insta dm den yazistik akşam telefondan konusacagiz su adami nasil ikna edebilirim lütfen goruslerinizi bekliyorum.
İtopyanin bu sektorde uzun yıllardır iş yaptığını güvenilir oldugunu İstanbul da mağazalarının oldugunu soyledim ama nafile
Ben de daha sonrasına arkadaşıma durumu anlattım 1050 ti in cok eski ve kötü olduğunu
Şunu alabileceğini söyledim.
ERAY-HANMA/AMD Ryzen 5 5600/ MSI GeForce RTX 4060 Ti 8GB/16GB DDR4/500GB M.2 NVMe SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
ERAY-HANMA/AMD Ryzen 5 5600/ MSI GeForce RTX 4060 Ti 8GB/16GB DDR4/500GB M.2 NVMe SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da
www.itopya.com
(Darboğaz durumunu pek bilmiyorum 18K ya başka pc varsa da buraya atabilirsiniz.)
Arkadaşım da tamam dedi gitti gösterdi bu sistemi o abide demis ki itopya ikinci el satıyor garantisi yok kimse ekran kartı bile 25-30 bin lik sistemi 18K ya satmaz vb
Kafayi yedim bugün insta dm den yazistik akşam telefondan konusacagiz su adami nasil ikna edebilirim lütfen goruslerinizi bekliyorum.
İtopyanin bu sektorde uzun yıllardır iş yaptığını güvenilir oldugunu İstanbul da mağazalarının oldugunu soyledim ama nafile