Benimde beynim yetmedi full walkgrouth gameplay açıp yaptım birazını.evt o oyun çok güzel ama bazı görevlerde beynim yetmedi .d
Tomb Raider 2013'ü seçim günü bitirmiştim. Baya oyunu sömürdüm bazı buglar vardı onun dışında %97 olarak mı ne bitirdim oyunu. Rise of the Tomb Raider'a çok benziyormuş o yüzden ara verdim bir ara oynarım sonra da Shadow of the Tomb Raider.Benimde beynim yetmedi full walkgrouth gameplay açıp yaptım birazını.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. oyunu oynayınca ilk oyun demo gibi hissettiriyor. 3.'yü oynamadım ama 2. harbiden iyiydi.Tomb Raider 2013'ü seçim günü bitirmiştim. Baya oyunu sömürdüm bazı buglar vardı onun dışında %97 olarak mı ne bitirdim oyunu. Rise of the Tomb Raider'a çok benziyormuş o yüzden ara verdim bir ara oynarım sonra da Shadow of the Tomb Raider.
En Alttakine katlıyorum. Neden daha önce oynamadım Dedirtti MP de Sadece Osmanlı alıyordum DDYavaş yavaş yıl sonuna yaklaşıyoruz. Bu sene çıksın çıkmasın bu sene oynadığınız en iyi oyunlar nedir? Tekrar oynadıklarınız da sayılabilir. Benimkiler:
Metro Serisi
Black Mesa
Multi Theft Auto
Dying Light 2 ( ahh üzümlü kekim 80 saat sonra save silindi)
Gears 5
Tomb Raider 2013
Resident Evil 2
DOOM 2016
The Crew 2 ( yeni gamepad geçince fena sarmıştı)
SnowRunner
Farming Simulator 22
Battlefield 1 ( savaş hikayelerini 3. defa oynadım tam bir başyapıt)
The Crew Motorfest ben de oynadım çok güzeldi ama sürekli FPS drop giriyordu bıraktım sonra. O sorun olmasa alırdım.Rdr 2 (Neden bu kadar geç başladığımı sormayın)
The crew motorfest (Deneme sürümü oynadım forza katili bence aracın iç fizik ve detayları çok iyi)
Hitman 3 (Oynayın oynattırın şaheser)
Daha vardır da birkaç gün oynayıp bıraktığım oyunlar
The Last Of UsYavaş yavaş yıl sonuna yaklaşıyoruz. Bu sene çıksın çıkmasın bu sene oynadığınız en iyi oyunlar nedir? Tekrar oynadıklarınız da sayılabilir. Benimkiler:
Metro Serisi
Black Mesa
Multi Theft Auto
Dying Light 2 ( ahh üzümlü kekim 80 saat sonra save silindi)
Gears 5
Tomb Raider 2013
Resident Evil 2
DOOM 2016
The Crew 2 ( yeni gamepad geçince fena sarmıştı)
SnowRunner
Farming Simulator 22
Battlefield 1 ( savaş hikayelerini 3. defa oynadım tam bir başyapıt)