silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Birkaç gün içinde DDR4 toplamayı düşünüyorum ama DDR5 almazsam pişman olur muyum sizce?
Niye pişman olasın gayet de iş görüyor.Birkaç gün içinde DDR4 toplamayı düşünüyorum ama DDR5 almazsam pişman olur muyum sizce?
fiyatı güzelse tabii ki alınır. DDR 4 ü o kadar da gömmeyin ya , son işlemcisini daha yeni çıkardıBirkaç gün içinde DDR4 toplamayı düşünüyorum ama DDR5 almazsam pişman olur muyum sizce?
DDR5 alsam zorlayacak DDR4 daha rahat alabiliyorum çok fiyat farkı var ve performans farkı da çok yok sanırım bilemedim.Para yoksa mecburen alınır. Bu işler paraya bakıyor.
DDR5 top seviye toplucaksan değiyor onun dışında FP DDR5 ile DDR4 arasında çok fark yok, zaten DDR6 GDDR7 ve AM6 geliyor GTA6 sistem toplucaksanız DDR4 almayın.Birkaç gün içinde DDR4 toplamayı düşünüyorum ama DDR5 almazsam pişman olur muyum sizce?
7500F alırsan fark var.DDR5 alsam zorlayacak DDR4 daha rahat alabiliyorum çok fiyat farkı var ve performans farkı da çok yok sanırım bilemedim.
GTA6 pek ilgimi çekmiyor ama cities skylines gibi genelde simülasyon tabanlı birsürü oyun oynarım.DDR5 top seviye toplucaksan değiyor onun dışında FP DDR5 ile DDR4 arasında çok fark yok, zaten DDR6 GDDR7 ve AM6 geliyor GTA6 sistem toplucaksanız DDR4 almayın.
alınır niye alınmasın tr gençleri hala drr3 mü yoksa ddr4 mü diye tartışırken...Birkaç gün içinde DDR4 toplamayı düşünüyorum ama DDR5 almazsam pişman olur muyum sizce?
Yok ya bi ben kaldım sanırım DDR3 dealınır niye alınmasın tr gençleri hala drr3 mü yoksa ddr4 mü diye tartışırken...
Bana göre çok pahalı onlar zaten ekran kartı almayacağım şuan sadece işlemci ve ram.vatanın çıkardığı ddr5 sistemler çok ucuz.onlardan yakalamaya çalış.
benim arkadaş daha yeni geçti ddr2 denYok ya bi ben kaldım sanırım DDR3 de