1500 TL ayırman sart. Ruhsat 1138 TL. Plaka da alacaksın geçen sene 120 liraydı hadi 200 o olsun. Plakalık alacaksın 100 lira da toplam 1438 TL. Kalanla da plaka basılırken (ortalama 1 saat bekliyorsun) çay içersin.Sıfır motorum var.Ruhsat ve plaka çıkarttıracağım fakat 2024 yılına ait güncel fiyatları bulamadım.Bir de ek olarak E-Fatura ile ruhsat çıkarabilirmiyim ?
hallettinmi hocam plaka ruhsat sigortasını filan ve toplam ne kadar gitti ?Konuyu hortlatıyorum.
Motoru yarın sipariş edeceğim.
Plaka + Sigorta ne kadar çıkar sizce ortalama?
İlk aracım + Ehliyeti motorun arkasından alacağım.
5K civarına motorun plaka, ruhsat, sigortasını yaptırıp çıkarım inş
Motorun gelmesini bekliyorum 2-6 gün içinde gelecekhallettinmi hocam plaka ruhsat sigortasını filan ve toplam ne kadar gitti ?
Ben bugün bayiden sıfır motoru aldım ama cumartesi olduğu için plaka basım yerleri kapalıymış 2024 model 125cc motoruma 4.341 tl sigorta yaptırdım artık notere ve plakaya ne kadar verecem bakalımKonuyu hortlatıyorum.
Motoru yarın sipariş edeceğim.
Plaka + Sigorta ne kadar çıkar sizce ortalama?
İlk aracım + Ehliyeti motorun arkasından alacağım.
5K civarına motorun plaka, ruhsat, sigortasını yaptırıp çıkarım inş
Notere 1500 TL civarında gider nakit götürBen bugün bayiden sıfır motoru aldım ama cumartesi olduğu için plaka basım yerleri kapalıymış 2024 model 125cc motoruma 4.341 TL sigorta yaptırdım artık notere ve plakaya ne kadar verecem bakalım