1080 de şu anlık ilerleyeceğim çünkü monitör 1080,ilerite doğru 2k monitör alacağım.Ekran kartını ne kadar süre kullanmayı planlıyorsunuz? Eğer uzun süreli bir yatırım yapmayı düşünüyorsanız, daha yeni bir model almak daha iyi olabilir. RTX 3080 hala iyi bir seçim olabilir, ancak bütçeniz ve oyun ihtiyaçlarınız doğrultusunda RTX 3080, hala güçlü bir ekran kartı ve 1440p oyun deneyimi için oldukça iyi bir performans sunuyor. Eğer yüksek ayarlarda 2K oyun oynamak istiyorsanız, bu kart yeterli olacaktır.
ddr5 ryzen 5 7600 kullanıyorum. param çıkışmadı bu zamana kadar idare ettim, ediyorumda , artık yavaş yavaş ekran kartı almak lazım istedğimi yapamıyorum.Bu arkadaşa gelecek yorumları merak ediyorum bende 4060 la 3080 arasında kalmıştım. Düzgün fiyatli bi 4060 sistem gelmiyor. Ti hele hiç gelmiyor. Ddr5 olsunda dedin mi uçuyor
4070 sisteme cikacak parası nerdeyse
12 gblik modelinden bulabilirsen ondan al1080 de şu anlık ilerleyeceğim çünkü monitör 1080,ilerite doğru 2k monitör alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ddr5 ryzen 5 7600 kullanıyorum. param çıkışmadı bu zamana kadar idare ettim, ediyorumda , artık yavaş yavaş ekran kartı almak lazım istedğimi yapamıyorum.
3070 alacaktım bütçeden ötürü max 3080 çıkabilirim.3000 serisi alacaksanız en kötü 3090 almanızı öneririm 3080 10gb yeterli olmayacak ilerisi için
inşallah fırsat ürünü bulursam temiz bişey o da olur.12 gblik modelinden bulabilirsen ondan al
alınır hocam ısı değerlerine göre ikinci elden sağlam alırsan çok tatlı oluramd ekran kartı tercih etmiyorum.
sizce alınır mı?
almayın hocam o zaman para biriktirin ilerde alırsınız en kötü 12gb vrami olan bi kart alın amd alsaydınız çok güçlü kartlar var 2. elde ucuz fiyatlara nvidia pahalı3070 alacaktım bütçeden ötürü max 3080 çıkabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
inşallah fırsat ürünü bulursam temiz bişey o da olur.
kutulu ve temiz bi kart bakacağım zaten 3 gün deneme ve test etme hakkım olacak o yüzden kafam rahat.alınır hocam ısı değerlerine göre ikinci elden sağlam alırsan çok tatlı olur
amd tarafında watmann olayından korkuyorum ve driver sıkıntılı diye biliyorum.almayın hocam o zaman para biriktirin ilerde alırsınız en kötü 12gb vrami olan bi kart alın amd alsaydınız çok güçlü kartlar var 2. elde ucuz fiyatlara nvidia pahalı