Neler Yeni

Öneri 2024de s22 alınır mı?

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Ömer Aslan
18-19 k civarina 128gb s22 alınır mı? Poco diyor herkes ama onunda işletim sistemi ınsta bildirimleri sıkıntı. Xiaomi işletim sistemi zaten lullandım ayrıca plastik kasa olmasıda kötü. Sırf cam metal diye s22 alınır mı? S23e param yetmiyor fe editionda malzeme kalitesi kötü plastik premium his açısından s22 alınır mı hala kararsızım? Kaç yıl güncelleme alacak oda sorun

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,589
İsim
Mehmet Aslan
18-19 k civarina 128gb s22 alınır mı? Poco diyor herkes ama onunda işletim sistemi ınsta bildirimleri sıkıntı. Xiaomi işletim sistemi zaten lullandım ayrıca plastik kasa olmasıda kötü. Sırf cam metal diye s22 alınır mı? S23e param yetmiyor fe editionda malzeme kalitesi kötü plastik premium his açısından s22 alınır mı hala kararsızım? Kaç yıl güncelleme alacak oda sorun
Hayır.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Ömer Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,589
İsim
Mehmet Aslan
İşlemci ram batarya buda iyiymiş. Bu plastik mi bilgin var mı?
köşeler metal de arkasını elime almadan anlayamam. Plastik bile olsa bu fiyattaki bir telefonda kötü plastik olacağını sanmam o yüzden buna takılmana gerek yok. Premium hissiyat verir.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Ömer Aslan
köşeler metal de arkasını elime almadan anlayamam. Plastik bile olsa bu fiyattaki bir telefonda kötü plastik olacağını sanmam o yüzden buna takılmana gerek yok. Premium hissiyat verir.
Kamera ve hızda s22 iyi diyorlar ama bataryada kötüymüş. Bu arada honor işletim sistemide hiç kullanmadım

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,589
İsim
Mehmet Aslan

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Ömer Aslan
S22 aldım 10gündür kullanıyorum.İlk günler ısınma vardı şu an düzeldi.Honor batarya harici iyi değil gibi bilemedim.
Evet ısınma sorununuda düzeltmişler
Mesaj otomatik birleştirildi:

S22 aldım 10gündür kullanıyorum.İlk günler ısınma vardı şu an düzeldi.Honor batarya harici iyi değil gibi bilemedim.
Hız olarak nasıl işletim sistemi akıcılık ve ınsta hikaye kalitesi nasıl video ve fotoğraf atarken

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
alper
metal çerçeve + cam arka kapak dertmiş. önceki telefonum meizuydu taş gibi telefon ama cam olduğu için sabun gibi elden kayardı mecburen kılıfla kullanırdım.
Metal çerçeve ısınan telefonlarda hiç iyi değil iddiaya girerim el yakar.

Şuan poco f6 var malzeme kalitesini beğendim, kaliteli plastik ama elde tutuş olsun hissiyat olsun , 120fps oyun oynarken 45 derecede sadece ılıklık hissettirmesi olsun çok iyi.

İstediğin telefonu al, bu da bir kullanıcı değerlendirmesi olsun.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,832
İsim
Emir
Evet ısınma sorununuda düzeltmişler

Hız olarak nasıl işletim sistemi akıcılık ve ınsta hikaye kalitesi nasıl video ve fotoğraf atarken
gayet akıcı işletim sistemi zaten android.Hikaye hiç atmadım.Kamerası da bir tuhaf geldi anlayamadım.Çok hafif bi yapaylık mı var desem ne desem çözemedm

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,693
İsim
Yavuz
Honor 200 ama hiç piyasası yok söyleyeyim. 70 kullandım arayüz iyiydi bir sorunla karşılaşmadım. Kasma donma da yoktu bunda hiç olmaz ama elektronik şanş işi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
alper
honor 200 20.000'e düşmüş yeni gördüm. Hiç samsunga felan bakma , ben olsam poco almasam honor 200 alırdım. 7gen3 ' de iyi . değerlendir .

şarj,hızlı şarj, ram ,hafıza kaçırma, gayet iyi fiyata düşmüş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,291
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom