Neler Yeni

2024'te Birlikte Zinciri Kırma Yapalım

Hanaz

80+ Gold
Daha önce de kilo almak ile ilgili konu açmıştım. Maalesef ne bulursan ye olayı olmuyor. Bir şey yiyorsun hemen tıkanıyorsun daha yiyemiyorsun. O yüzden en azından artıra artıra bu tıkanma olayını ertelemek lazım diye bir sürece yaymak istiyorum.
Yağlı tuzlu tatlı göm gitsin can boğazdan gelir

Zepett8

80+ Bronze
para istiyom ben.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Yağlı tuzlu tatlı göm gitsin can boğazdan gelir
İşte bak yağlı gömüyorsun ya tatlı tuzlu deyince hemen bir tıkanıklık bir geri tepme oluyor vücut olarak. İsterim ki yiyebileyim ama yersem vücut ters tepki veriyor sonra yediğini de geri...
O yüzden kademe kademe milim milim deneyeceğim bu kez. Yıl sonuna artık gömme durumuna gelirim heralde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

:)
O zaman tam tersi bisküvi şeker abur cubur cips ekmek yüklenin hocam

Şaka bir yana yine hazır karbonhidrat ve şekerli gıdaları azaltın hocam zayıf olursanız da sağlıklı olun
Çok şükür sağlığımda sorun yok ama zayıf olmam beni çok etkiliyor hem fiziksel hem ruhsal.

para istiyom ben.
Tamam her gün belli miktar birikim yapmaya çalış. Yıl sonuna bayağı birikim olur. Gerçi bu ekonomide para da eriyor da.

Hanaz

80+ Gold
İşte bak yağlı gömüyorsun ya tatlı tuzlu deyince hemen bir tıkanıklık bir geri tepme oluyor vücut olarak. İsterim ki yiyebileyim ama yersem vücut ters tepki veriyor sonra yediğini de geri...
O yüzden kademe kademe milim milim deneyeceğim bu kez. Yıl sonuna artık gömme durumuna gelirim heralde.

Çok şükür sağlığımda sorun yok ama zayıf olmam beni çok etkiliyor hem fiziksel hem ruhsal.
Valla hocam kusuyorsan sıkıntı genetik bir şey olabilir kilosuzlukta spora yazılabilirsin kas için oda bi yöntem

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Haftanın 3 günü tam istikrarla spor yapabilirim umarım.

• Beğen

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Valla hocam kusuyorsan sıkıntı genetik bir şey olabilir kilosuzlukta spora yazılabilirsin kas için oda bi yöntem
Ailede zayıf kişi yok neredeyse. Hatta en zayıf benimdir yaş/kilo olarak. Geri kalan normal veya normal üstü kilodalar. Spora da gitmiştim bir ara ama kilo alamadıktan sonra spor da pek fayda etmiyor. Önce biraz kilo almak gerek ki geri eritip kasa çevirebilesin.

Haftanın 3 günü tam istikrarla spor yapabilirim umarım.
Buradan geri dönüş yaparız ara ara. Süreci takip ederiz. Birbirimizi gazlarız.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krom

Hanaz

80+ Gold
Ailede zayıf kişi yok neredeyse. Hatta en zayıf benimdir yaş/kilo olarak. Geri kalan normal veya normal üstü kilodalar. Spora da gitmiştim bir ara ama kilo alamadıktan sonra spor da pek fayda etmiyor. Önce biraz kilo almak gerek ki geri eritip kasa çevirebilesin.
Doktora başvurabilirsin metabolizman hızlı galiba kahve içiyorsan azalt yada içtiğin kahve kadar 3 katı su iç

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Doktora başvurabilirsin metabolizman hızlı galiba kahve içiyorsan azalt yada içtiğin kahve kadar 3 katı su iç
Kahve de çok az içerim aksine. Ayda 1 falan. Doktora da gitmiştim her şey normaldi.

grasdiyas

80+ Silver
çekilen ön dişime kaplama yaptırmak istiyom gülemiyom :(

• Beğen

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş

grasdiyas

80+ Silver
Spora istikrarlı devam o zaman.

Bunun için hergün bir miktar para biriktir. Ücret tamamlanınca dişini yaptır ve gülümse.
pc ye harcamaktan kalmadı en son 10bin de heralde yıl başında benim pc ile aynı fiyata denk gelir :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,478
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1
Top Bottom