Neler Yeni

2024'te Birlikte Zinciri Kırma Yapalım

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
Bizim evde zincir yok

grasdiyas

80+ Silver
Biraz büyütmüşsün galiba olayı. Eğer bu kadar takıyorsan şimdilik o tak çıkar protezlerden al kullan idarelik. Yaşın tutunca da yaptırırsın zaten. O zaman kadar da parasını biriktirirsin.
Çok düşünmemeye bak. Düşünürsen sürekli aklına takılır ve bunun içinden çıkamazsın. Soranlara bazen öylesine geçiştirici cevap verebilirsin saçmasapan. Ne bileyim taş çarptı, kapıya kafa attım, kapının kulpunu kırdım gibi saçma cevap ver karşındakinin de kafa yansın biraz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hem de sen dalgasına cevap verdiğin için karşındaki kişiye her şeyi merak edip sormaması gerektiğini farklı bir dille anlatmış olursun.

Herkesin her şeyini sayıp söyleyecek olsaydık düzgün adam bulamazdık.
çok teşekkür ederim dediğiniz gibi düşünmüyorum bazen unuttuğum oluyor rahat gülüyorum tak çıkar protez için yarın dişçiye gidicem daha rahat ederim konuşmam düzelir en azından

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Hocam oyun bağımlılığıni bırakmaya çalışıyorum ama onu azaltırken int te gezinme/video izlemem arttı sizce ne yapmalıyım
İnternet çağımızın bir ihtiyacı. Ama bu ihtiyacı sürekli vakti boşa harcayacak şeyler yerine daha iyi şeyler için harcamak daha iyi olur.
İzlediğin videolar gelişimine katkı sağlıyorsa ne âlâ. Ama gereksiz videolarsa yani tiktok videoları gibi içeriği saçma sapan ise izlememek daha iyidir. Seçici olmaya çalışın.

Videoyu izlerken sana ne faydası olacak onu düşünün. Sana bir şey katmayacaksa sadece zamanını boşuna harcadığını bilin. Önce buna inanmalısın ki kendini kontrol edebilesin.

Klasik başka şeyle ilgilen demek istemiyorum bu yüzden.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,513
İsim
uwu
İnternet çağımızın bir ihtiyacı. Ama bu ihtiyacı sürekli vakti boşa harcayacak şeyler yerine daha iyi şeyler için harcamak daha iyi olur.
İzlediğin videolar gelişimine katkı sağlıyorsa ne âlâ. Ama gereksiz videolarsa yani tiktok videoları gibi içeriği saçma sapan ise izlememek daha iyidir. Seçici olmaya çalışın.

Videoyu izlerken sana ne faydası olacak onu düşünün. Sana bir şey katmayacaksa sadece zamanını boşuna harcadığını bilin. Önce buna inanmalısın ki kendini kontrol edebilesin.

Klasik başka şeyle ilgilen demek istemiyorum bu yüzden.
Video izlerken , oyun oynarken bazı şeyler aklıma gelmiyor ondan biraz fazla vakit geçirdiğini düşünüyorum

Kara*

80+ Silver
İşte bak yağlı gömüyorsun ya tatlı tuzlu deyince hemen bir tıkanıklık bir geri tepme oluyor vücut olarak. İsterim ki yiyebileyim ama yersem vücut ters tepki veriyor sonra yediğini de geri...
O yüzden kademe kademe milim milim deneyeceğim bu kez.
Çok bozmadan karbonhidrat ağırlıklı deneyin hocam ve tatil durumlarında daha çok yeyip dinlenin elbet etkisi olur

• Beğen

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Çok bozmadan karbonhidrat ağırlıklı deneyin hocam ve tatil durumlarında daha çok yeyip dinlenin elbet etkisi olur
Yavaş yavaş artırarak kalori hedefine ulaşmaya çalışacağım. 1500 ile başlamayı düşünüyorum şimdilik. Her gün 5 kalori artırarak ilerleyeceğim.

Video izlerken , oyun oynarken bazı şeyler aklıma gelmiyor ondan biraz fazla vakit geçirdiğini düşünüyorum
Faydalı videolar izle bari. Yine ilgini çeken şeyler olsun ama faydalı olsun. Ne bileyim bilimsel olur, merak ettiğin bir şeyi öğreten video olur. Bazı oyunların da faydalısı var. Özellikle eski oyunlar bu yönde daha iyi oluyor. Günümüz hep fps oyunları olduğu için fazla düşünme gerektirmeden oynanabiliyor.

Genelde seni sıkan oyun düşünme gerektiren oyunlardır.

Kara*

80+ Silver
Yavaş yavaş artırarak kalori hedefine ulaşmaya çalışacağım. 1500 ile başlamayı düşünüyorum şimdilik. Her gün 5 kalori artırarak ilerleyeceğim.
Yaza kadar yaparsınız aslında kışın gidiyor yemek yazın leş gibi oluyor. Bende zayıftım yazın başladım kışa kadar istediğim kiloyu aldım şimdi spor işi kaldı.

• Beğen

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Yapmaya başladık mı? Kimler başladı? Hedefleriniz ne?

IMG_20240101_224807~2.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,477
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1
Top Bottom