Bence alınmazben psp almak istiyorum ama acaba mantıklımı birde uygun fiyata pek bulamadım bütçe 3000 sizde yardımcı olursanız çok sevinirim.
Alınmaz telefonda emulator ile çok daha kaliteli deneyim yaşarsınız paranızı çöpe atmayın.ben psp almak istiyorum ama acaba mantıklımı birde uygun fiyata pek bulamadım bütçe 3000 sizde yardımcı olursanız çok sevinirim.
Alınmaz. Telefonda bilgisayarda PPSSPP emülatörü var tamamen beleş ve daha iyi grafiklere sahip. Optimizasypnu baya iyi. Kurulum da aşırı kolay. GOW Chains of Olympus ve Ghost of Sparta bitirdim ve Türkçe yapmıştım.ben psp almak istiyorum ama acaba mantıklımı birde uygun fiyata pek bulamadım bütçe 3000 sizde yardımcı olursanız çok sevinirim.
Türkçe nasıl oluyo ben bulamamıştımAlınmaz. Telefonda bilgisayarda PPSSPP emülatörü var tamamen beleş ve daha iyi grafiklere sahip. Optimizasypnu baya iyi. Kurulum da aşırı kolay. GOW Chains of Olympus ve Ghost of Sparta bitirdim ve Türkçe yapmıştım.
Her oyun dosyası biter İSO. Bazı arkadaşlar oyunun içine yama kuruyor bir şekilde. Öncekinde telefonda indirmiştim de şu an yok bende.Türkçe nasıl oluyo ben bulamamıştım