Neler Yeni

Yardım 2025 de Yamaha MT125 (2019) alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
muhammed ali deniz
Bütçe
140000
Merhaba forumdaşlar, Nisan 2025 de 16 yaşıma gireceğim için A1 ehliyeti alabiliyorum. Bu yüzden 125cc motorsiklet bakıyorum. Aradığım motordaki kriterler;
Naked, Şehir içi ve dışı rahat olan, Ön arka ABS, kaliteli motor bloğu ve parça, parça sıkıntısı olmayan (bayisine gittiğim zaman parça yok demesinler), satması kolay bir motor arıyorum. Bütçe Max 140.
Aklımdaki motor Yamaha MT125(2019). Kullananlar yazarsa güzel olur.

Nezha

80+ Bronze
Kullanmadım ama 2019 model mt125 çok teker kaldırmıştır. Motosiklet expertizi de parasına bakıyor düzgün incelemiyor. Benim bir heyecanla aldığım r1, orijinal yamaha servisinden yaptırdığım expertizde sadece yağ kaçağı var denildi. Zaten kronik yağ kaçakları eski model r1lerde o nedenle bilerek aldım. 3 gün sonra marş motoru bitik olduğunu öğrendim. Tamir ettirip 5 ay sonra sattım. Alan adam da satmış, onu alan da baktırmış motor şasi no swap (çenç) çıkmış. O nedenle öneride bulunmaya değil dikkatli ol demeye geldim.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,862
İsim
Emir
Expertizde çıkmayan sorun birkaç gün sonra öğrenilince expertizin karşılması gerek diye biliyorum
Kullanmadım ama 2019 model mt125 çok teker kaldırmıştır. Motosiklet expertizi de parasına bakıyor düzgün incelemiyor. Benim bir heyecanla aldığım r1, orijinal yamaha servisinden yaptırdığım expertizde sadece yağ kaçağı var denildi. Zaten kronik yağ kaçakları eski model r1lerde o nedenle bilerek aldım. 3 gün sonra marş motoru bitik olduğunu öğrendim. Tamir ettirip 5 ay sonra sattım. Alan adam da satmış, onu alan da baktırmış motor şasi no swap (çenç) çıkmış. O nedenle öneride bulunmaya değil dikkatli ol demeye geldim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,562
Üyeler
162,026
Son üye
Emrbn57
Top Bottom