2025 TYT Özetini Açıklıyorum

Giren arkadaşlara geçmiş olsun, yarınki sınavınızda da başarılar.
Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Felsefe deki kuşku sorusunu 3 okumada anlayıp doğru çözen adamın Türkçe netleri 38 falan olmalı benc e
*Kuşku sorusunu matemetiktrki tüm sorularda kuşkuya düşünce anladım* demişti biri

Benim çalıştığımı nerden biliyorsunuz hocam :) fena değil gibi ama yığılmaya kalirdabilirim gibi. Yarinki ayt belirlicek.
Bizde deriniz hocam bizde deriniz yarınki ayt bana girecek gibi ama hayirlisi bı yalandan biyoloji full tekrar izleyim sozel ya akılda bir şeyler kalır belki jsjdkfkf

Bizde deriniz hocam bizde deriniz yarınki ayt bana girecek gibi ama hayirlisi bı yalandan biyoloji full tekrar izleyim sozel ya akılda bir şeyler kalır belki jsjdkfkf
:) (kesinlikle açtığım konulardan değil) öyle düşünmeyin hocam belki ayt basit yaparlar ya da zor olursada herkese zor olcak rahat olun halledersiniz

Siz mezune mı kaldınız hocam niye geçen seneden kalan yoksa calismadiniz mı
Mezuna kaldım kafa toplamak için taşındım şehir değiştirdim falan derken işe başladım babamın yanında aytye bakamadım tyt baktım genellikle o yüzden

Siz mezune mı kaldınız hocam niye geçen seneden kalan yoksa calismadiniz mı
Kafam çok karışıktı çalışsam nolucak calismasam nolucak psikolojisine girdim orda bitti zaten sıralama yapmazsam okumanın anlamı yok dedim durum böyle şuan pişman mıyım pek değil zaten ya İstanbul'da ya memlekette okicaktim İstanbul devlet iyi bölümler baya zor olduğu için saldım biraz

Bastakiler 2007lere nasıl hayattan soguturuz bunları nasıl hayattan nefret ettiririz diye bir tartışma yaptıkları için 2021lgs de çok zordu 2025 de çok zordu. Matematikte bilyeli daire grafikli soruyu yapan varsa ellerinden öpücem. Yarın ÖSYM olarak işe baslasın. Türkçe mat çok zordu fen bilene kolaydı sosyalda kolaydı ama hep paragrafdı süreye oynadılar. VE BENİMDE SINAV SALONUMDA SAAT YOKTU.. Görevliye dedim hocam göremiyorum gözüm bozuk 6.5 miyop var bende bir şey yapmadı. Hocam dedim bari tahtadan saat açsanız benim ona yetkim yok dedi ne süre yönetimi ne de başka bir şey var.. iyi mi kötü mü bilmiyorum artık..
Gözlük fayda etmiyor herhalde çok yüksek numara olunca.
Numaram büyümez inşallah.

Mezuna kaldım kafa toplamak için taşındım şehir değiştirdim falan derken işe başladım babamın yanında aytye bakamadım tyt baktım genellikle o yüzden

Kafam çok karışıktı çalışsam nolucak calismasam nolucak psikolojisine girdim orda bitti zaten sıralama yapmazsam okumanın anlamı yok dedim durum böyle şuan pişman mıyım pek değil zaten ya İstanbul'da ya memlekette okicaktim İstanbul devlet iyi bölümler baya zor olduğu için saldım biraz
Hayırlısı olsun hocam. Zaten en kötü babanizin yanında calisir büyüyünce isi devalirsiniz (ne tur bir is bilmiyorum). Geçmiş olsun teklardan

Gözlük fayda etmiyor herhalde çok yüksek numara olunca.
Numaram büyümez inşallah.
Hocam ediyorda detay göremiyorum. Birde arkada ve solda kaldım saat sınıfın sağında kalıyordu. Birde numaram bir tık daha ilerledi sanırım günlük hayattada uzağı görmemeye başladım. Msü de dijital saat olunca yine olur diye gözlükle doktorla vs. Uğraşmadım ama koyulması zorunlu olan bir şeyi koymayın ama ne biliyim. Kamerada olmuyor valla ben kopya cekseydim nasıl ispatlicaklardi bilmiyorum.

Hayırlısı olsun hocam. Zaten en kötü babanizin yanında calisir büyüyünce isi devalirsiniz (ne tur bir is bilmiyorum). Geçmiş olsun teklardan

Hocam ediyorda detay göremiyorum. Birde arkada ve solda kaldım saat sınıfın sağında kalıyordu. Birde numaram bir tık daha ilerledi sanırım günlük hayattada uzağı görmemeye başladım. Msü de dijital saat olunca yine olur diye gözlükle doktorla vs. Uğraşmadım ama koyulması zorunlu olan bir şeyi koymayın ama ne biliyim. Kamerada olmuyor valla ben kopya cekseydim nasıl ispatlicaklardi bilmiyorum.
2 sene girdim yksye 2sindede dijital yoktu sans işi galiba gerçi bugün girdiğimde siramda şiir yazıyordu neyse

2 sene girdim yksye 2sindede dijital yoktu sans işi galiba gerçi bugün girdiğimde siramda şiir yazıyordu neyse
Bende de biyolojide oksijenin taşınması yazıyor :D Ne biçim iş yapıyor bunlar. Bildiğim kadarıyla dijital saat olması zorunlu, sizde hiç olmaması dahada ilginç.

Geri