Euro5+ muhabbeti sayesinde sıfır motosikletler için sağlam artış olacak diyorlar, kafam karışıyor.İkinci el çok değişmez çünkü zaten piyasa durgun. İnsanlar motor alıp satamıyor. Sıfır fiyatları da yükselir ama aşırı bir artış olacağını sanmam.
Kur Oranları Artarsa Piyasa Uçar Böyle Bir Gerçek Var Maalesef Hocam .Euro5+ muhabbeti sayesinde sıfır motosikletler için sağlam artış olacak diyorlar, kafam karışıyor.
4 liraya bulursan dua etne güzel 4 lira harçlıkta eklemişler ciklet alırız
4 Liraya Ciklet Varmıdır Acabane güzel 4 lira harçlıkta eklemişler ciklet alırız
O fiyata ciklet kaldımı kine güzel 4 lira harçlıkta eklemişler ciklet alırız
Valla ne varsa tutuyolar, zam da vermiyolar iyice nolacağı belli olmayan bi duruma evrildikKur Oranları Artarsa Piyasa Uçar Böyle Bir Gerçek Var Maalesef Hocam .
Maalesef Hükümet Gerçekleri Bundan İbaretValla ne varsa tutuyolar, zam da vermiyolar iyice nolacağı belli olmayan bi duruma evrildik
Firmalar 2024 yılında sattığı euro 5 motor sayısının %10u kadar euro 5 motor satabilecekler. O yüzden ben aşırı bir artış beklemiyorum.Euro5+ muhabbeti sayesinde sıfır motosikletler için sağlam artış olacak diyorlar, kafam karışıyor.
Ulan 1 TL nin maliyeti 3 TL olmuş diyorlar adamlar bide sona 4 TL ekliyorlar
araç fiyatları kaç artar sence sıfır 2. el ?Firmalar 2024 yılında sattığı euro 5 motor sayısının %10u kadar euro 5 motor satabilecekler. O yüzden ben aşırı bir artış beklemiyorum.
TörKiyeğ YuZ YıLIIĞĞI YeggEEEENNiiimmm Bizde yağ Guyriklari vardi yegen sen blmzsn