Shoto
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 498
Durmak yok tam gaz yola devam!
Kurunun yanında yaşta yandı bizim gibi...Oy vermeyenleri tenzih ederek;
Asgari ücretle çalışmadığım için bana giren çıkan yok,aksine maaş zammının düşük olması kirada oturduğum için beni mutlu etti,dolaylı yoldan kiraya daha az zam gelir.Yıllardır asgari ücretli ve emekliler için üzülüp dert edinmiştim,nasıl geçinir ne yer ne içerler diye,her ortamda haklarını savunmaya çalışmıştım.Saolsunlar seçim zamanları yüzümüze tokat vuran yine bu kesim oldu.Umarım şuan memnunlardır yeni maaşlarından.Dewamkeee
Tüik hesaplaması (Temsili değil)Kira 7 bin
Mutfak masrafları 2 bin
Kıyafet bin
Eğlence bin
çocukların okul masrafları bin
faturalar 500
Kalan: 10 bin tl
Gayet güzel rakam, yeterlidir.
adam istemeden gerçek zorlukta vermiş puanı9 uzeri 10 olmus o kral .D
Asgarî ucretlilerin yüzde 99unu fetoden içeri alsınlar
umarım troldür adam akkılı evlerin kiraları min 12 bin mutfak masrafı haftalık 1k dan 4k kıyafet bin tl demişsiniz her ay bi kişiye bir pantolon alıyorsanız anca .d eğlence 1000tl demişsiniz yani eğlence anlayışınız balkonda sucuk pişirip yemekse güzel (birde onun cezası var) okul masrafı 1000tl demişsiniz bi adet çanta en kötüsü 1000tl faturalar 500tl demişsiniz sadece elektirik bi ihtimal o fiyatta kısaca dahada diğer şeylere zam geleceğini düşünürsek -20k bi paramız kalıyor gayet yeterli bencede .dKira 7 bin
Mutfak masrafları 2 bin
Kıyafet bin
Eğlence bin
çocukların okul masrafları bin
faturalar 500
Kalan: 10 bin tl
Gayet güzel rakam, yeterlidir.
Bu birimle 1 tane RTX 4070 alabiliyorsun. Almanya'daki asgari ücretli 4 tane RTX 4070 alıyor.22 bin birim asgari ücret başka nerde var nankörler. hani diyosunuz ya birim olarak bakın alın size birim o halde. amerikada pilot olsan bu birimi alamazsın.
Yine aynı şekilde 2. ellerin çok artacağını sanmıyorum. Piyasa hep düşüşte. Al sat azaldı. Faizler yükselince araçları yatırım aracı olarak kullananlar faize yöneldi.araç fiyatları kaç artar sence sıfır 2. el ?