Neler Yeni

2025 yılında güzel bir eski Türk Metin2 (sene 2010-2013) olsa nasıl olurdu?

joessarra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
joessarra mussfa
Bunun örnekleri var aslında piyasada Elsmt2 gibi mesela tam senin anlattığın tarzda ve 4 yıldır açık ve hala 99 level olabilen bile yok ve online sayısı çok yüksek.
burdaki arkadaslarla entegre olabiliriz teknolojiler konusunda aslında. onların tecrübesi bile bizim için mukemmel bir şey olur. eksik oldugumuz cogu konuda onlarla iletişime geçebiliriz tabii.

bu bilgi içinde teşekkürler akşam indirip deneyeceğim 🙏

gavanoz

80+
PVP sunucuların hiç biri yasal değil. Hiçbirinin garanti bir geleceği yok. PVP sunucuları, çalınan Metin2 dosyalarıyla açılıyor.
hocam yasal değil fakat insanlar bu işten milyonlar kazanıyor buna müdahale eden yok hala. ben ilkokula gidiyordum insanlar pvp serverlardan para kazanıyordu 30 yaşına geldim hala aynı devam ediyor bu

joessarra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
joessarra mussfa
PVP sunucuların hiç biri yasal değil. Hiçbirinin garanti bir geleceği yok. PVP sunucuları, çalınan Metin2 dosyalarıyla açılıyor.
hocam evet ama burda ticaretten ziyade keyifli oyun amaçlıyoruz. oyun kapanabilir ama dosyalar bizde oldugu sürece ve veritabanı silinmedigi sürece yeni server acmak yarım gün sadece. önemli olan oyuncuların isteği bu konuda bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mustafa
Bilmediğin konular hakkında yorum yapma hocam neyin çalması ? Metin2 zamanında açık kaynak kodlu olarak piyasaya sürüldü zaten.XYLONGJU gibi pvp sunucular revaştayken TR nin adı bile yoktu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Hasan Merkit
Instagram
hasanmerkit
Steam
hasanmerkit
Twitter
hasanmerkit
Facebook
hasanmerkit
Reddit
hasanmerkit
hocam yasal değil fakat insanlar bu işten milyonlar kazanıyor buna müdahale eden yok hala. ben ilkokula gidiyordum insanlar pvp serverlardan para kazanıyordu 30 yaşına geldim hala aynı devam ediyor bu
Evet ancak bir PVP sunucusu elinde sonunda kapanacak. Oyunun asıl geliştiricileri dava da açıyorlar. Ne yaparsanız yapın elinde sonunda bir sunucu kapanıyor. Belki yıllarca açık kalıyor ancak oyunun geliştiricileri fark edip dava açtığı anda bitiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmediğin konular hakkında yorum yapma hocam neyin çalması ? Metin2 zamanında açık kaynak kodlu olarak piyasaya sürüldü zaten.XYLONGJU gibi pvp sunucular revaştayken TR nin adı bile yoktu.
Bilmediğim konu hakkında yorum yapmıyorum. PVP'ler yasal değil ve oyunun kodu sızdırıldı. Bir tekrar araştır istersen.

joessarra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
joessarra mussfa
hocam kesinlikle haklısınız ama sırf bu işi kötü amaçlı yapanlar var diye de kendimiz neden bu keyiften mahrum kalalım. inanın su an güzel bir server olsa haftada 7-8 saat oynardım acıkcası. hatta cok oyuncu olursa oyunu telif atılmayacak şekilde güncelleyip kendi oyunumuz ile devam edebiliriz ama bu çok ileri bir senaryo

hocam önceden open source idi ama sonradan gameforce (sonrası) telif atılabilir oldu diye biliyorum ama kendi versiyıonumuzu güncelleyebilirz sanki

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Hasan Merkit
Instagram
hasanmerkit
Steam
hasanmerkit
Twitter
hasanmerkit
Facebook
hasanmerkit
Reddit
hasanmerkit
hocam kesinlikle haklısınız ama sırf bu işi kötü amaçlı yapanlar var diye de kendimiz neden bu keyiften mahrum kalalım. inanın su an güzel bir server olsa haftada 7-8 saat oynardım acıkcası. hatta cok oyuncu olursa oyunu telif atılmayacak şekilde güncelleyip kendi oyunumuz ile devam edebiliriz ama bu çok ileri bir senaryo
Senin o sunucuyu oynaman oyunu bizzat batıran geliştiricilerin hoşuna gitmiyor maalesef. Halbuki PVP'ler ana sürümden bile çok daha stabil ve güzel olabiliyor.

joessarra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
joessarra mussfa
Evet ancak bir PVP sunucusu elinde sonunda kapanacak. Oyunun asıl geliştiricileri dava da açıyorlar. Ne yaparsanız yapın elinde sonunda bir sunucu kapanıyor. Belki yıllarca açık kalıyor ancak oyunun geliştiricileri fark edip dava açtığı anda bitiyor.

Bilmediğim konu hakkında yorum yapmıyorum. PVP'ler yasal değil ve oyunun kodu sızdırıldı. Bir tekrar araştır istersen.
hocam ilk cıktıgında tr vs olmadıgında oyun kodu acık kaynak yayınlandı. (bu arada yayınlayan kişiler caldı mı bilgim yok) ama tek bildigim o dönem metin2 yapımcıları bu konuda mahkemelik vs olmadıgı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mustafa

Hala daha bilmediğin konu hakkında üsteliyosun.MT2 piyasaya sürüldüğünde açık kaynak kodlu olarak sürüldü.XYLONGJU gibi çin PVP sunucuları açılırken kod sızıntısı veya çalma gibi durumlar olmadı.

gavanoz

80+

evet bunu zaten biliyoruz fakat gerçekten uzun yıllardır açık olan serverler var bunların sizce farkında değiller midir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Hasan Merkit
Instagram
hasanmerkit
Steam
hasanmerkit
Twitter
hasanmerkit
Facebook
hasanmerkit
Reddit
hasanmerkit
hocam ilk cıktıgında tr vs olmadıgında oyun kodu acık kaynak yayınlandı. (bu arada yayınlayan kişiler caldı mı bilgim yok) ama tek bildigim o dönem metin2 yapımcıları bu konuda mahkemelik vs olmadıgı.
Oyunun ilk sürümünün kodları verilmiş veya Half-Life oyununda mod geliştiricileri için yaptıkları gibi "kısmi" kısımın kodlarını paylaşmış olabilirler.

Ancak PVP oluşturabileceğiniz kadar kod paylaşımı yapılmadı ki geliştiriciler Private Server olmasından oldukça rahatsız.

Metin2 - Kaynak Kodlarının Sızdırılma Hikayesi şeklinde Google'da arama yapın.

evet bunu zaten biliyoruz fakat gerçekten uzun yıllardır açık olan serverler var bunların sizce farkında değiller midir?
Farkındalar, çok büyüyen bazılarına dava da açtılar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mustafa
Oyunun ilk sürümünün kodları verilmiş veya Half-Life oyununda mod geliştiricileri için yaptıkları gibi "kısmi" kısımın kodlarını paylaşmış olabilirler.

Ancak PVP oluşturabileceğiniz kadar kod paylaşımı yapılmadı ki geliştiriciler Private Server olmasından oldukça rahatsız.

Metin2 - Kaynak Kodlarının Sızdırılma Hikayesi şeklinde Google'da arama yapın.

Farkındalar, çok büyüyen bazılarına dava da açtılar.
Saltanatmt2 in nasıl .TR tagı alabildiğini açıklar mısın peki ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Hasan Merkit
Instagram
hasanmerkit
Steam
hasanmerkit
Twitter
hasanmerkit
Facebook
hasanmerkit
Reddit
hasanmerkit
Saltanatmt2 in nasıl .TR tagı alabildiğini açıklar mısın peki ?
TR tagından bahsin domain'deki mi?

Daha Discord'un ve Minecraft'ın bile ne olduğunu bile bilmeyen ve yasaklayan yönetimin olduğu bu ülkede başvuru esnasında bu oyunun geliştiricisi tarafından izin verilmeyen Private Server olduğunu anlamalarını bekliyor musun?

Kaldı ki bu ülkede open source olan Multiman isimli PS3'de korsan oyun oynayabilmenizi sağlayan bir ücretsiz uygulamanın dolandırıcılar tarafından patenti bile alındı.

Ekleme yapayım, Metin 2'ye PVP açmak yasal olsaydı kesinlikle bende açardım ve oyunu baştan aşağı değişecek şekilde forklardım.

Top Bottom