Merhaba. Steam deck düz versiyon lcd 2025 yılında alınır mı? 16000 tl bandında 2. el buldum. Sizce alınır mı ve steam deck 2 tahminen ne zaman çıkar?
O fiyatlara rog ally var.Merhaba. Steam deck düz versiyon lcd 2025 yılında alınır mı? 16000 tl bandında 2. el buldum. Sizce alınır mı ve steam deck 2 tahminen ne zaman çıkar?
Rog ally ın donanımı steam deck ten daha güçlü olsa da içinde windows 11 olduğu için steam deck e göre stabil çalışmadığını duydum. SteamOS steam deck le tam uyumlu olduğu için her zaman donanımın önemli olduğunu değil aynı zamanda yazılımın da önemli olduğunu düşünüyorum.O fiyatlara rog ally var.
Steam deck 2025 de alınmaz. LCD olanı hiç alınmaz.
Bu sebeple rog ally almalısın.Rog ally ın donanımı steam deck ten daha güçlü olsa da içinde windows 11 olduğu için steam deck e göre stabil çalışmadığını duydum. SteamOS steam deck le tam uyumlu olduğu için her zaman donanımın önemli olduğunu değil aynı zamanda yazılımın da önemli olduğunu düşünüyorum.
Performans olarak ally daha önde.Steam deck daha stabil çalışmıyor mu?
Bu gerçekten yön verici bir cevap oldu teşekkür ederim. Tekrardan bakacağım. İyi akşamlarPerformans olarak ally daha önde.
Ek olarak Steam deckden epic veya Xbox gamepass oyunlarını oynamak uğraştırıcı.
Bütün kütüphanem Steam'de dersen maybe.
Ama ben yine de rog ally alırdım.
Bu hiç aklıma gelmemişti. Şimdi düşününce Rog Ally'a steamOS yüklemek aklıma geldi. Peki sizce Steam Deck LCD mi almak mantıklı yoksa Asus Rog Ally Z1 Extreme alıp içine steamOS kurmak mı?steamdeckte lcd kullanıyorum
steamos olduğu için güç ayarlarını her oyuna özel profil yapıp istediğim oyuna göre bir sürü plugin kullanıyorum pluginleri baya iyi
şarj konusuna gelirsek evet triple a dediğimiz oyunlar oynayacaksan oled iyi tercih olur ama genelde akıcı orta yol olarak tercihen 45fps ayarlıyorum çoğu şeyi o yüzden güç olarak o kadar da kötü olmuyor
gamepass oyunlarına gelecek olursak xclouddan oynuyorum epic games ve gog games içinde heroic launcher kullanıyorum
windows el konsolu için iyi değil bana kalırsa ne el konsolu alırsan al steamos yükle inan bana pişman olmayacaksın tabi steamos en son rog ally ve lenovo biraz destek vermişti tabi onu dikkatli bakmadım hangi modelleri iyi destek veriyor ama linux tabanlı steamos gerçekten iyi bir işletim sistemi