2026 yılına girerken komik internet hızı

yaklaşık 3 sene kadar bende bu hızlara maruz kaldım sonra ev değişince fibere geçtim dedim internet var internet var en son da okul için taşındım şimdi evde şükür gigafiber var umarım herkes bu beladan kurtulur
inşallah hocam

Bende bunlarla olacağım az kaldı hocam 4 aydır her gün destek kaydı açıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 ay öncesine kadar hiçbir problemim yoktu hocam birden bire ne olduysa sorunlar başladı kopmalar, hız düşüklüğü vs vs. TT'ye inat Türknete geçtim bana misilleme olsun diye herhalde problemler arttıkça artıyor :peeposad:
Allah sabır versin hocam, gerçekten insanı delirten ve moralini bozan bir durum. Zaten özellikle de bu devirde insanların tek safe zone ya bir şeyler izlemek ya oyun oynamak gibi küçük şeylere indirgenince de bu işin verimsizliği psikolojik olarak insanı çok etkiliyor zamanında yaşadığım için anlayabiliyorum 🙂

Allah sabır versin hocam, gerçekten insanı delirten ve moralini bozan bir durum. Zaten özellikle de bu devirde insanların tek safe zone ya bir şeyler izlemek ya oyun oynamak gibi küçük şeylere indirgenince de bu işin verimsizliği psikolojik olarak insanı çok etkiliyor zamanında yaşadığım için anlayabiliyorum 🙂
Cidden şu 4 aydır yaşadığımı ve yaşamakta olduğumu bir Allah bir ben biliyorum hocam cidden çok sıkıntılı bir süreç kimse çözüm için uğraşmıyor kaderime terk edilmiş gibi :D

100m ilerde fiber olunca :ROFLMAO:

Maalesef başka altyapı yok mecburen bunların altyapısını kullanıyorum

O zaman ben yine halime şükredeyim hocam :peeposad::kekw:
Hocam 100 metee yine uzak 2 yan binamdada fiber var benim binaya çekin diye genel müdürlüğe gitmekten planlama müdürünün numarasını aldım artık gelme dedi. 50 kere gittim.

cidden 2026'ya gireceğiz hala bunlarla uğraşıyoruz şaka gibi aynı hızlara sahibim bende en azından qos ayarı yaparak pingimi sabitliyorum o da olmasa ne video izleyebilicem ne oyun oynayabilicem en azından bi 100/20 verseler o da yok bıktık mesela 2 3 ay önce gittim müdürlüğe dedim adsl hız alıyoruz altyapı çalışması var fiber için velinizi getirin yükseltelim dediler sevinçten çıldırmıştım meğer adam herkese aynı yalanı söylüyormuş sçögeçögçöse

Fiber döşendi evlerimize 3 sene önce olması lazım bu yıl 1GB internete geçtim gayet alıyorum sorun yaşamıyorum sadece bir fiyat arttırımına çare yok sürekli sürekli bir artış meylediyor
fiyat artışına çare taahhüte geçmek

Hocam 100 metee yine uzak 2 yan binamdada fiber var benim binaya çekin diye genel müdürlüğe gitmekten planlama müdürünün numarasını aldım artık gelme dedi. 50 kere gittim.
Çok fena darladım bunları valilik, dilekçe, cimer, btk yok bana mısın demediler yıldırdılar beni bende artık kaderime yenik düştüm

taahüt ettikleri hızı vermemiyorlar ise cayma bedeli olmadan sözleşmeden dönme hakkın var müşteri temsilcisini ara hız olayından bahset bana taahüt ettiğiniz hızı vermemeye devam ederseniz sözleşmeden döneceğimi belirtmek isterim diyin götleri tutuşur öncesinde hız testlerini yaptığınız bir video çekin tarih ve saat belli olsun hakkınızda hayırlısı hocam

Çok fena darladım bunları valilik, dilekçe, cimer, btk yok bana mısın demediler yıldırdılar beni bende artık kaderime yenik düştüm
işte senin ki ultra mega şanssızlık nerede orr var denk gelmişsin maalesef tanıdık harici işin artık çözülmez ya da internet grupları var gir yardımcı olanlar oluyor denk geliyorum yaz bana diyorlar çözülüyor problemleri bir şansını dene derim

Bu bombada benden gelsin.
yıl başında eğer altyapı gelir ise yaşadığım tüm süreci ve başlayıp geldiğim noktayı anlattığım bir konu açacağım

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-12 113527.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-12 113527.webp
    17 KB · Hit: 9
taahüt ettikleri hızı vermemiyorlar ise cayma bedeli olmadan sözleşmeden dönme hakkın var müşteri temsilcisini ara hız olayından bahset bana taahüt ettiğiniz hızı vermemeye devam ederseniz sözleşmeden döneceğimi belirtmek isterim diyin götleri tutuşur öncesinde hız testlerini yaptığınız bir video çekin tarih ve saat belli olsun hakkınızda hayırlısı hocam
türk telekomla türkneti X'de etiketledim felan şu an stabil hale getirmeye çalışıyorlar. 4 aydır adam akıllı ilgilenmediler bi tweet attım herkes yardım çabasına girdi günde 2-3 kere arar oldular bakalım çözecekler herhalde :kekw:

işte senin ki ultra mega şanssızlık nerede orr var denk gelmişsin maalesef tanıdık harici işin artık çözülmez ya da internet grupları var gir yardımcı olanlar oluyor denk geliyorum yaz bana diyorlar çözülüyor problemleri bir şansını dene derim
hangi gruplarsa gireyim hocam varsa bildiğiniz

Bu bombada benden gelsin.
yıl başında eğer altyapı gelir ise yaşadığım tüm süreci ve başlayıp geldiğim noktayı anlattığım bir konu açacağım
Bazen cidden şükrediyorum yani umarım en kısa zamanda çok güzel hızlarda internet kullanırız hocam :monkahmm:

valla bizimde mahalleye komple 100lük fiber çektiler ttkom internet kapağı bizim binanın önünde ama bir tek bize çekmediler nerdeyse ama binamızın önünde olduğu için 70-15 gibi bir internet alıyorum ama inanılmaz saçma bir ülkede yaşıyoruz orası ayrı. Starlink ülkede istenmiyor çünkü verdikleri kaliteden ödleri kopuyor...

2025 yılında, fiber altyapının göbeğinde yaşıyorum, ama hızım 2005’teki ADSL dönemini aratmıyor :kekw: şaka gibi
4 ay öncesine kadar 50Mbps hız, 11-12 Mbps indirme hızı kullanabilen ben ne hikmetse 4 ay önce hat kaldırmaz oldu hızlar düşürüldü, az kaldı bu 10Mbps bile size çok diyip 8e düşürecekler herhalde :kekw: 100m ilerde fiber altyapı mevcut benim aldığım hızlara bakın..
Teşekkürler TürkNet ve Türk Telekom!!
Alıntıyı görüntüle
1763133155838.webp

Ben öleyim o zaman 😭 😭 😭

1763133155838.webp

Ben öleyim o zaman 😭 😭 😭
pingin 35 yazdığına bakma 97-110 arası alıyorum TR serveri olan oyunlarda 60 ile oynayabiliyorum en azından.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,403
Üyeler
184,783
Son üye
Salih006
Geri