Neler Yeni

2028 Muhtemel Cumhurbaşkanlığı Adayları

2028 Muhtemel Cumhurbaşkanlığı Adayları

• Oy kullanan toplam üye
    53
  • Anket kapatıldı .

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe
Yaşlı devrinin bitmesine az kaldı. Muhtemel olarak 2023 seçimlerinin kaderini sığınmacılar belirledi. 2028 seçimlerinde de umarım etkili olacaklar gibi duruyor.
Sizce 2028'de muhtemel adaylardan hangisi kazanır cevaplar ankete.
AKP nin Adayı Ya Selçuk Bayraktar ya Hakan fidan at fava bekle gör.

3.George

80+ Bronze
Bu gidişatla 2028'de akp'nin adayının kazanma olasılığı 0. Bizzat koyu akpci yakınlarımdan artık bıkkınlık geldiğini duydum ve pişmanlarmış :d. her neyse erdoğana oy verenler sadece erdoğan olduğu için veriyorlardı. erdoğan devride 2028 yılı ile biteceğine göre akpde ne kadar aday çıkartırsa çıkartsın çok oy kaybedecektir ve kazanma olasılığının epey düşük olduğunu düşünüyorum.

melopit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Osman
Erden timurun aday olmayacağını düşünürisek .Büyük ihtimalle AKP'den Hakan fidan çıkar CHP'den de kim çıkarsa artık. Bu iki kişi arasında çekişmeli olur ama CHP seçmeni çok oy değiştirmediği için büyük ihtimalle CHP'nin adayı seçimi kazanır.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yaşlı devrinin bitmesine az kaldı. Muhtemel olarak 2023 seçimlerinin kaderini sığınmacılar belirledi. 2028 seçimlerinde de umarım etkili olacaklar gibi duruyor.
Sizce 2028'de muhtemel adaylardan hangisi kazanır cevaplar ankete.
ben en son gördüğüm kadarı ile yaşıtlarım kimi duysa ona oy veriyordu genelde çok bir siyasi görüşleri yoktu ki bence sonraki seçim de reklamı iyi olan kazanacaktır ondan dolayı bilmiyorum
ve biraz akılları varsa Fatih Erbakan aday çıkartmazlar AKP kanadı bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,252
Üyeler
163,287
Son üye
TyphoonX
Top Bottom