6600XT al, bariz şekilde daha güçlü ve daha az güç tüketiyor.Selam arkadaşlar 2 ekra kartından birini alma istiyorum sizce hangisini almalıyım
ben aslında nvidi bir ekran kartı istiyorum ancak sadece bilgisayarda oyun ve yazılım amaçlı toplamak istiyorum 3060 almak isterdim fakat bütçem okar cıkmıor 4k bütcem varKanka 6600XT saf performansta RTX 3060'ı ufak bir farkla geçebiliyor. Yani bu dediğim şey soruna cevap olmuştur herhalde. NVIDIA teknolojilerini kullancak olsan bile bu ikisi arasından RTX 2060S'i seçmek saçma olur. Yine de 6000-7000'e 2. el temiz 3060/Ti-3070 bulabilirsin haberin olsun. Yani eğer NVIDIA teknolojilerini kullancaksan diye söyledim.
Sadece Nvidia istiyorsan bu soruyu sorman saçmaben aslında nvidi bir ekran kartı istiyorum ancak sadece bilgisayarda oyun ve yazılım amaçlı toplamak istiyorum 3060 almak isterdim fakat bütçem okar cıkmıor 4k bütcem var
O zaman 2060 Super de tercih edebilirsin. 6600XT dengi değil ama 6600 ile denk denebilecek bir ekran kartı.ben aslında nvidi bir ekran kartı istiyorum ancak sadece bilgisayarda oyun ve yazılım amaçlı toplamak istiyorum 3060 almak isterdim fakat bütçem okar cıkmıor 4k bütcem var