2070s Ekran kartına 2k monitör almak zorunda mıyım?

Reaksiyon skoru
43
Güçlü sistemlerde 2k monitör kullanmazsak dar boğaz vs. olacağını okudum da acaba doğruluğu nedir?
Elimde böyle bi sistem var ve benim istediğim monitör BenQ Zowie XL2546S
Bu monitörü alsam sıkıntı vs çıkar mı? Şimdiden teşekkürler...
IMG_20200811_171702.jpg

Bence o kadar güçlü bir ekran kartı alıp 2k almamak olmaz. O kadar para verdiniz kartın tam hakkını verecek bir monitör alın.

kral öyle bi olay yok.
full hd bile olur.
full hd avantaj daha yüksek fps.

lakin bunu hic unutma.
full hd ve ultra settings ++ ayarlarda bile , ekran karti limite getirsin :)

ilaki 2k gerek yok

İşlemci nedir? Ayrıca öyle bie zorunluluk yok.
Ryzen 9 3900x
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence o kadar güçlü bir ekran kartı alıp 2k almamak olmaz. O kadar para verdiniz kartın tam hakkını verecek bir monitör alın.
FPS oyuncusu olduğum için 27 inç monitör çok fazla geliyor. İstediğim monitörde de 240hz ve 0.5 ms tepkime süresi olsun istiyorum o nedenle Zowie monitör düşünüyorum.

2K olmasına gerek yok sadece GPU kullanımı az olur. Çünkü çok kullanılmasına gerek kalmaz. Ama böyle bir ekran kartına da 2K monitör alınmazsa ayıp olur.

Ryzen 9 3900x
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

FPS oyuncusu olduğum için 27 inç monitör çok fazla geliyor. İstediğim monitörde de 240hz ve 0.5 ms tepkime süresi olsun istiyorum o nedenle Zowie monitör düşünüyorum.
FPS oynayacaksanız 24 inch 1080p 240 hz alabilrsiniz. 2k monitör ile aynı fiyata gelir.

Dostum ben Ryzen 5 3600 + RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO'yu 1920x1080 75 Hz monitörümde kullanıyorum, darboğaz falan olmuyor.
Oynadığın oyunun detaylarını Ultra'ya çekince sorun olmuyor, günümüz oyunları için konuşuyorum.

Geri