Neler Yeni

20k altı hafif laptop önerisi

lyoko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
SY
Bütçe
20
Merhaba bütçe max 20k laptop önerebilir misiniz? Kolay taşınabilir olması ve hafif olması önemli oyun oynanmayacak sadece yapay zeka için model falan eğitilecek bir pc işlemcisi intel olan hafif ince pc önerileriniz var mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ucuzdan Bakir
Bende aynı özelliklerde bir cihaz arıyorum. Takipdeyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cemal
Merhaba bütçe max 20k laptop önerebilir misiniz? Kolay taşınabilir olması ve hafif olması önemli oyun oynanmayacak sadece yapay zeka için model falan eğitilecek bir pc işlemcisi intel olan hafif ince pc önerileriniz var mıdır?
Konuyla alakası yok ama yapay zeka eğitimi için ekran kartında yapılınca işlemciye göre çok daha hızlı ve berimli oluyor diye bilşyorum. Ekran kartı olması yapay zekanın eğitimini daha verimli hale getirmez mi bilmediğimden öprenmek için soruyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ucuzdan Bakir
Merhabalar. 1 yıl boyunca detaylı araştırma yaptım robot süpürge için ve RoborockS7 aldım sonradan boşaltma tankı ekleniyor falan gayet güzel ürün. Tabi otomatik boşaltma tankını sonradan satın almanız gerekiyor. Paket şeklinde de satılıyor robot+İstasyon gibi. S7 de titreşen mop ve yükselen mop özelliği var. Halıya gelince mopu yukarıya çekiyor ve halı ıslanmıyor. Titreşim özelliği de zor ve kurumuş lekeleri çıkarmada çok iyi iş yapıyor. Eğer 10000 bütçe var ve biraz aşabilecekseniz Roborock S7 tavsiye ederim. Ben henüz istasyona ihtiyaç duymadım o yüzden düz modeli aldım. İhtiyacım olduğu zaman sadece istasyonunu satın alacağım.

Konuyla alakası yok ama yapay zeka eğitimi için ekran kartında yapılınca işlemciye göre çok daha hızlı ve berimli oluyor diye bilşyorum. Ekran kartı olması yapay zekanın eğitimini daha verimli hale getirmez mi bilmediğimden öprenmek için soruyorum.
Elbette yapay zeka çalışmaları yapılacaksa ekran kartının güçlü olması şart hatta bazı durumlarda nvidia olması şart. Ben sadece hafif bir iş bilgisayarı arıyorum.

lyoko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
SY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çoğu zaman ekran kartı kullanılıyor. Hatta modeller cloud üzerinden ekran kartı kullanabilme imkanı var ekran kartı yetersiz ise

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,218
Üyeler
159,743
Son üye
ALONE 0_0
Top Bottom