alabiliyorsan macbook air m1 alsan çok daha iyi olmaz mıOyun oynamayacak ders için kullanılacak aklımda amd işlemcili laptoplar var önerilerinizi bekliyorum. Bütçe küçük olsada aşabilir
Bence alan kişiyi ders içinse macbook'a ikna et çok daha kulanışlı ders için2. El alınmayacak maalesef. Kendim için almıyorum hocam yoksa ilk tercihim olur zaten.
2. elede bulursunuz bende çok hakim değilim ablamda var ondan biliyorumHocam pek macbook modellerine hakim değilim acaba 20k bütçede 15 falan macbook varmı?
Hocam pil verimliliği açısından falan amd r7 7730u falan almak daha mantıklı olmazmı acaba?![]()
MSI Modern 15 B12MO-624XTR i5-1235U 8 GB 512 GB SSD Iris Xe Graphics 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Modern 15 B12MO-624XTR i5-1235U 8 GB 512 GB SSD Iris Xe Graphics 15.6" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Modern 15 B12MO-624XTR i5-1235U 8 GB 512 GB SSD Iris Xe Graphics 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, 14.299,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
Ekran falan kalitelimi hocam. Birkaç orta seviye Windows laptop geçti elime hepsinin ekranı çok kötü gelmişti bana. Macbook ta yaşarmıyım bunu ve sizce 13 inç sırıtıyor mu çok?2. elede bulursunuz bende çok hakim değilim ablamda var ondan biliyorum
Hocam pil verimliliği açısından falan amd r7 7730u falan almak daha mantıklı olmazmı acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam genel olarak verimlilik konusunda amd her zaman intelden iyidir. İlla intel olacaksa bile i7 1225u falan almak daha mantıklı değilmi?Her ikisinin de Typical TDP değeri 15 watt ama R7 7730U'nun maksimum TDP değeri hiç bir yerde yazmıyor. TDP'nin yanında tasarım ve soğutma performansı gibi kriterlerde çok önemlidir. Bu yüzden Modern 15 önerdim.
2. ele ikna et macbook al ablamınki eski model olmasına rağmen ekran renkleri baya canlı benim 2023 model laptobumdan iyi duruyor çoğu zamanHocam pil verimliliği açısından falan amd r7 7730u falan almak daha mantıklı olmazmı acaba?
Ekran falan kalitelimi hocam. Birkaç orta seviye Windows laptop geçti elime hepsinin ekranı çok kötü gelmişti bana. Macbook ta yaşarmıyım bunu ve sizce 13 inç sırıtıyor mu çok?
Hocam ikna edebilirsem direk macbook aldırıcam ders için biçilmiş kaftan.
13 inç ekranda 2k şimdi cam gibi duruyordur. Eğer ikna edebilirsem direk macbook aldırıcam zaten.2. ele ikna et macbook al ablamınki eski model olmasına rağmen ekran renkleri baya canlı benim 2023 model laptobumdan iyi duruyor çoğu zaman
Aklımda olan modellerden ama bu fiyata ryzen 7 7730 alınabiliyorken almak ne kadar mantılı olur bilemiyorum.![]()
Huawei Matebook D15 Amd Ryzen 7 5700u 16 Gb 512 Gb Ssd Radeon Graphics 15.6 Inch W11 Home 64bit Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Huawei Matebook D15 Amd Ryzen 7 5700u 16 Gb 512 Gb Ssd Radeon Graphics 15.6 Inch W11 Home 64bit Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hanımlar için çok güzel laptop hafif ince bataryası iyi gidiyor ekranı gayet iyi