pc hocası donanım arşivi gibi youtuberlar sistem çıkarıyorlar ya geçenlerde pc hocası 15k ya 4060 lı sistem toplamıştı o tarz videoları bekleyip alman daha mantıklıiçin max20K bütçe var
pc hocası donanım arşivi gibi youtuberlar sistem çıkarıyorlar ya geçenlerde pc hocası 15k ya 4060 lı sistem toplamıştı o tarz videoları bekleyip alman daha mantıklı
pc hocasının yeni goat sistemi bazı vatan yerlerinde stok vardır araştır onu alDoğru ama onlarda stok sıkıntısı oluyor o yüzden alamamaktan korkuyorum. Bu şekilde öneri alırsam çok güzel olucak.
Stok Yok stok tükendi yazısı çıktığı an sitede hiçbir yerde bulamaz ve almazsin hocam bilgin olsunpc hocasının yeni goat sistemi bazı vatan yerlerinde stok vardır araştır onu al
kanka normal vatan mağazalarında diyorum sitelerinde demiyorum belki 1 -2 vatan mağazasında vardırStok Yok stok tükendi yazısı çıktığı an sitede hiçbir yerde bulamaz ve almazsin hocam bilgin olsun
kanka normal vatan mağazalarında diyorum sitelerinde demiyorum belki 1 -2 vatan mağazasında vardır
pc hocasının yeni goat sistemi bazı vatan yerlerinde stok vardır araştır onu al
Dostum sitede stok tükendi yazdığı an satış yok magazalarda bilgin olsunkanka normal vatan mağazalarında diyorum sitelerinde demiyorum belki 1 -2 vatan mağazasında vardır