Mert Göktuğ
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Başlıkta yazdığım gibi bütçem 20k civarı biraz üstüne çıkabilirim sizce ne almalıyım ?
farketmez genelde dizi film sosyal medya için kullanıyoum ekranı ve bataryaası iyi olmalıAndroid, Apple?
Apple tarafında Iphone 12 mini bütçene uygun ama küçük telefon, Iphone 11 bu saatten sonra alınmaz. Android olarak da S22 modellerine bak istersen.farketmez genelde dizi film sosyal medya için kullanıyoum ekranı ve bataryaası iyi olmalı
s22 için bataryası aşırı kötü ve ısınyor diyorlar 12t pro ve s22+ düşünüyorum ama aralarında çok kaldımApple tarafında Iphone 12 mini bütçene uygun ama küçük telefon, Iphone 11 bu saatten sonra alınmaz. Android olarak da S22 modellerine bak istersen.
xiaomi donanımsal olarak iyi ama arayüzü gerçekten berbats22 için bataryası aşırı kötü ve ısınyor diyorlar 12t pro ve s22+ düşünüyorum ama aralarında çok kaldım
"Melih bak bak, uçuyorsun Meliiiiihhhh!"gürcistana gezmeye gezmeye git ordan iphone 12 al
hem tatil yaprsın
"Melih bak bak, uçuyorsun Meliiiiihhhh!gürcistana gezmeye gezmeye git ordan iphone 12 al
hem tatil yaprsın
S22+ iyi bu arada ama senin bütçeyi aşıyor biraz.s22 için bataryası aşırı kötü ve ısınyor diyorlar 12t pro ve s22+ düşünüyorum ama aralarında çok kaldım
sence 12t pro mu s22+ mı ?"Melih bak bak, uçuyorsun Meliiiiihhhh!"
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
"Melih bak bak, uçuyorsun Meliiiiihhhh!
S22+ iyi bu arada ama senin bütçeyi aşıyor biraz.
12t proyu çok bilmiyorum ama s22+ güzel telefonsence 12t pro mu s22+ mı ?